In Mechelen hebben tussen de 750 en 1000 Nationalisten betoogd voor vrije meningsuiting, en tegen de veroordeling van de ‘Vier van Mechelen’ van Voorpost voor het loutere tonen van een spandoek ‘stop islamisering’.

Het uiten van een kritische mening over massa-immigratie en het oprukken van de islam is volgens de wereldvreemde Mechelse rechter Suzy Vanhoonacker het politiek-correcte nepmisdrijf ‘aanzetten tot haat en racisme’.

‘Crazy Suzy’ haalde eerder al het nieuws door een man, die iets onvriendelijks had gezegd tegen zijn islamitische buurman, toe te bijten dat het ‘door hem is dat er mensen in Syrië gaan vechten’. Waarmee ze de zaken volkomen omdraait: de islam zorgt voor terreur en ergernis bij Vlamingen, niet omgekeerd. Vanhoonacker wordt binnenkort opgevoerd voor de PR van het regime in een TV-programma van de leugenpers, ‘De Rechtbank’.

rechter Suzy Vanhoonacker

De indrukwekkende stoet trok onder een stralende zon door de Mechelse straten, van Veemarkt naar Station. De voorbije weken heeft de leugenpers uitgebreid geprobeerd de mensen bang te maken voor ‘extreemrechts’: men zou overal trainen met wapens en uit zijn op vreselijke toestanden, en de ‘extreemrechtse vrouwen’ zouden zelfs zo erg zijn als ‘jihadbruiden’… En dan de realiteit: 1000 Nationalisten trokken door de straten, en er werd geen auto beschadigd, geen agent aangevallen: NIETS. Vergelijk dat even met de doorsnee BLM-optocht…

Het dictatoriale liberale stadsbestuur van Mechelen had nochtans uitgebreid geprobeerd de deelnemers te provoceren. Alle inzittenden van een autobus met een delegatie van Voorpost Nederland werden onderweg gedwongen uit te stappen, om zichzelf van dichtbij intimiderend door politie te laten filmen. Verkopers van zelfklevers met opschrift ‘stop islamisering’ werden geïntimideerd om de verkoop te staken, wat niet lukte. Men had zelfs vooraf aan Voorpost gezegd dat ‘er geen slogans tegen de islam mogen geroepen worden ‘ – wat uiteraard feestelijk genegeerd werd. ‘Islam buiten’, ‘geen jihad in onze straat’: het was luid en duidelijk overal in Mechelen te horen.

Aan het einde waren er goede toespraken van Voorpost Nederland, Voorpost-voorzitter Bart Vanpachtebeke, en VB-voorzitter Tom Van Grieken. Het ‘veroordeelde’ spandoek werd ostentatief meegedragen door vier mensen die voor de gelegenheid in gevangenisplunje gestoken waren.

Vooral de boodschap van Bart Vanpachtepeke bleef onder luid applaus hangen: ‘Wij zullen onze mening blijven uitdragen, met zelfklevers, met spandoeken, waar en wanneer wij dat willen; en desnoods projecteren we ze met een beamer vanuit onze cel op de muren.’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “1000 Nationalisten in Mechelen voor vrije meningsuiting”

  1. LIEFDE, VRIJHEID:

    GEEN ISLAM!!

  2. Franskiljonse Loge pion, Malines

    Ca ne me plait pas du tout.

  3. briers ghislain

    Ik was er bij

Trending

%d bloggers liken dit: