Een allochtone man van 29, Oussama Siyahya, heeft de Antwerpse VB-voorman Filip Dewinter aangevallen aan het Antwerpse secretariaat van het VB in de Amerikalei. Het beviel hem slecht: Dewinter verkocht hem uit zelfverdediging een kniestoot en plakte hem tegen een geparkeerde wagen, tot de politie arriveerde en de man inrekende.

Filip Dewinter: “Ik was onderweg naar mijn kantoor toen ik op de fiets aan een kruispunt moest wachten. Ik kreeg wat verwensingen en beledigingen naar het hoofd, maar dat ben ik wel gewoon. Ik heb die man genegeerd, maar hij is mij gevolgd tot aan mijn kantoor op de Amerikalei. Dan heb ik wel gereageerd en wat zaken teruggeroepen. Uiteindelijk begon die man mij echt te bedreigen en heeft hij mij geduwd. Maar de politie was er heel snel bij.”

Filip Dewinter wordt geregeld door allochtonen aangevallen, bespuwd of met de dood bedreigd. Maar blijkbaar weet hij nog steeds uit zijn NSV-tijd hoe hij van zich af moet bijten. Respect!

1990: Filip Dewinter spreekt van bovenop een politiecombi de VB-militanten toe. Die hadden met succes de vrije meningsuiting hersteld, nadat hun congres ondemocratisch verboden was: politiecordons werden doorbroken, communisten verjaagd. De vrijheid werd hersteld.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “AllochToon Oussama Siyahya valt Filip Dewinter aan”

 1. Holebisschop Bonnyfatius uit de Koekenstad

  Ocharme die holebi moslim, zo “haram” zijn…..

 2. mbt mail Artur……toen ik de foto’s van Filip in de media zag ,vermoedde ik al dat er iets niet klopte …..dat de media al die moeite doet om een van de kopmannen van ons Vlaams Belang zo te demoniseren dat vind ik laag ik had niet gedacht dat de mediareporters zo laag zouden vallen ….blijkbaar wel ….
  Het zou eens gedaan mogen zijn met al die fysische en psychische aanvallen van die ‘allochtonen’ …je kan nergens meer komen ….Ik en mijn kinderen , mijn familie en vrienden hebben al genoeg meegemaakt om een boek mee te vullen……

 3. Volgens de hoofding in hln gisteravond was eigenlijk Flip de agressor, en daarbij een foto van Flipke na een dagje stappen en 3 dagen niet geschoren….. de Vlaamse (?) media … om op te kotsen

  1. Gisterenavond 😔😔

 4. Wim Vreeswijk

  Filip Sterkte met alles !

 5. Respect. Een allochtoon, opgehitst door de media …

  1. Toon Autoch, autochtoon, BLANKENberge

   Wij zijn de “EigenVolk laatst” verborgen agenda van de masochistische Vivaldistische Oikofobie adepten en hun PoCo-Loge trawanten binnen onze tot KROMstaat gedegenereerde gewezen Rechtstaat kots beu. Ons electoraal vonnis zal in 2024 onbarmhartig maar rechtvaardig zijn want “het bloed kruipt waar het niet gaan kan”. De zich democratisch wanenden der mini-partijtjes die zich nog steeds zeer bang verschansen achter het blikken Cordon Discriminatoir lijken niet te willen beseffen dat “discriminatie op basis van politieke overtuiging” één der negentien discriminatiegronden is, zoals zelfs UNIA dat hoogstwaarschijnlijk tegen heug en meug vermeldt op hun webstek.

Trending

%d