Iedereen weet ondertussen wel wat er gaande is in dit apenland: een Mechelse rechter veroordeelde vier militanten van Voorpost voor ‘haatspraak’ vanwege het ontrollen van een spandoek met een politiek niet-correcte boodschap. Dit gebeurde op aanstichten van de Mechelse liberaal Bart Somers, die zich hiermee ontpopte tot een volleerde volkscommissaris naar stalinistische snit. Iedereen moet immers zeggen en denken wat de liberale elite ons voorkauwt. Dat de bevolking dit gelukkig niet pikt bewijzen de laatste politieke peilingen: de Open-VLD verschrompelt stilaan tot een verwaarloosbaar dwergpartijtje. Wij zijn er niet rouwig om.

De mannen en vrouwen van Voorpost hebben besloten om op straat te komen onder het motto ‘recht op vrije mening’. Ze nodigen iedere vrijheidslievende Vlaming uit om op zondag 13 juni naar Mechelen te komen om deel te nemen aan deze manifestatie. Deze manifestatie begint om 14u op de Grote Markt van Mechelen.

Intussen hebben al heel wat verenigingen hun steun betuigd: de NSV!, het KVHV, Schild & Vrienden, Vlaams Seniorenforum Antwerpen, Vlaams Seniorenforum Kempen-Grobbendonk en zelfs het OVV (Overlegcentrum Vlaamse Verenigingen) steunen officieel de manifestatie in Mechelen.

Wij hopen uiteraard dat ook het Vlaams Belang en de N-VA hun achterban oproepen om aanwezig te zijn in Mechelen. Over het Vlaams Belang kunnen we gerust zijn, maar aangezien N-VA-kopstukken Bart De Wever en Peter De Roover de veroordeling van de vier Voorpost-militanten op de korrel namen mogen we verwachten dat ze hun solidariteit niet enkel met de mond belijden, maar ook met de daad. Het zou mooi zijn.

Wees er bij en steun de vier van Mechelen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Steun de vier van Mechelen: Wees er bij op 13 juni in Mechelen!”

  1. Uiteraard zullen er velen komen supporteren, de enclave Meccalen-aan-de-Dijle is niet zo ver en wij willen niet dat ONS Vlaanderen in ONS Fort Europa een Kalifaat van Iran of van Saudie-Arabie wordt !

Trending

%d bloggers liken dit: