Engelse voetbalfans jouwen knieval voor BLM-racisten uit

Na vele maanden heeft een Engels voetbalteam, in de aanloop naar het EK, voor het eerst weer in een voetbalstadion gespeeld voor eigen fans. Op 2 juni speelde Engeland 1-0 tegen Oostenrijk in een vriendschappelijke wedstrijd.

Onder druk van de linkse woke-lobby besloten de Engelse spelers voor het begin van de wedstrijd de politieke knieval te doen als steunbetuiging aan de marxistische en racistische beweging ‘BLM’. Die heet wel degelijk ‘Black Lives Matters’, een racistische naam; blanke, Aziatische of andere levens zijn dus blijkbaar van géén belang.

Engelse voetbalsupporters zijn rechts, trots en vaderlandslievend, en het liep dus niet goed af. De spelers op het veld die de knieval deden werden terecht en langdurig uitgejouwd. Een poging van een deel van het publiek om het gejouw met applaus te overstemmen mislukte. Het awoe-geroep ging luidkeels door tot de heren op het veld weer opstonden en deden waarvoor ze betaald worden: voetballen.

Bij de linkse woke-media in Engeland is de woede uiteraard groot. Ze proberen de afkeer van de Engelse supporters van de marxistische beweging BLM te framen als ‘een uiting van racisme tegenover de gekleurde spelers’. Dat is natuurlijk onzin. Nog beter: de leugen dat ‘de knieval geen steunbetuiging is aan BLM’, wat het uiteraard wél is.

Rechts Engeland juicht het verzet van de Engelse fans intussen nadrukkelijk toe. ‘Goed gedaan’ klinkt het bij Nigel Farage, de man die Groot-Brittannië succesvol uit de omvolkingsmachine EU leidde.

Naar verluidt zijn ook de ‘belgische’ spelers van plan de steunbetuiging aan de racisten van BLM op het veld te doen. Als u dat ergens op een scherm zie: hou u niet in, en uit vrij uw mening!

6 comments

 1. Wanneer voetballers menen zo een “statement” te moeten maken en dus hun steun betuigen aan de meest racistische beweging van dit moment, is het terecht dat ze worden uitgejouwd !!

 2. BLM is toch echt zuiver anti-Blank. In hun narratief zij zij het slachtoffer, maar wie is altijd de eeuwige dader? Altijd en alleen de Blanken.
  Ze zijn niet alleen Marxistisch en ook het idee dat ze anti-Aziatisch zijn is niet waar, want weet je nog dat na het geweld van zwarten op Aziaten dat BLM samen met die Aziaten een demonstratie hield tegen “White supremacy” (oftewel: mensen die niet anti-Blank genoeg zijn)?
  Daarnaast kunnen we beter het woord anti-Blank gebruiken in plaats van “racistisch”, want:
  Het gebruik van het woord racisme houdt ons gevangen in het anti-Blanke narratief.
  Ook houdt je het woord in leven zodat het keer op keer weer tegen ons kan worden gebruikt.
  Gebruik ook geen “antiblank racisme” want dit bevestigt de leugen dat ‘normaal’ racisme maar één kant op kan, die van Blank tegen andere rassen.
  Kortom: is het anti-Blank? Noem het dan anti-Blank.
  Leer hoe u zich kunt bevrijden van het anti-Blanke narratief met http://www.nowhiteguilt.org

 3. t word tijd dat iemand aan de overbetaalde parvenu’s laat weten wat ze er van denken . en aan de marxistische rcisten laat weten dat niet alleen black lives, maar ook de levens van andere , vrije mensen , tellen . En hopelijk dringt dit ook door tot de verkalkte hersenen van beroepspolitici . En de beroepsgediscrimineerden en beroepsverontwaardigden hebben natuurlijk ook het recht om hun mening te uiten , maar wij hebben het volste recht om ze in hun gezicht uit te lachen .

  1. Volgens mij gaat het in het geval van BLM zelfs niet over een politieke overtuiging; en mochten ze er al één “aanhangen” dan is het om het platte opportunisme te verbergen waarmee BLM behept is.
   Waar nergens over wordt gesproken is dat het geweld onder zwarten in de USA nog nooit zo hoog is geweest als sinds de opkomst van BLM. In Londen werd vorige week de leidster van BLM UK in het hoofd geschoten. Door zwarten.

  1. Je geeft BLM teveel krediet: mocht er al een politieke overtuiging zijn dan is die slechts een dekmantel voor wat in feite ten top gedreven slachtoffer-manie is dat gebruikt wordt om zich op alle mogelijke manieren te laten “vergoeden”.

Comments are closed.