VTM moet vluchten na kritiek op Club Brugge-feest

In Brugge wordt vandaag gevierd dat voetbalclub Club Brugge landskampioen speelde. Dat gebeurt zoals het in voetbal hoort: met vrolijk gezang, vlaggengezwaai, hulde aan de spelers en een stevige pint. De sfeer was en is opperbest.

Maar de leugenpers is dezer dagen geen pers die feiten verslaat, maar die in dienst van het regime het vermanende vingertje heft over de ‘coronamaatregelen’. En dus stond een leugenjournalist van VTM vanop een balkon negatieve commentaar te geven op de Club Brugge-mensen onder hem, denkende dat hij veilig ‘hoog en droog’ stond.

Dat bekwam hem slecht. De mensen van Club Brugge jouwden hem live tijdens de uitzending van 19 uur uit, en bekogelden hem met bier en blikjes. De man moest hals over kop naar binnen vluchten.

Terwijl het regime nog aan het bekomen is van de schok dat tienduizenden mensen sympathie hebben voor de voortvluchtige militair Jürgen Conings, moeten nu dus ook de ‘journalisten’ van de regimezenders op de vlucht slaan voor de eigen bevolking.

3 comments

  1. Ik was daar aanwezig om onze kampioen te begroeten, toen het begon. De reden is zo simpel als dat ze groot is. Met het behalen van de titel donderdag op de mauve en bijhorende veiring, is de pers te ver gegaan. Terwijl ze met BLM betogingen niks zeggen, konden ze nu niet luid genoeg roepen. Ik ben een fanatiek Clubsupporter en gaan zo goed als alle wedstrijden kijken, ook Europees. Na ongeveer 1,5 jaar niks is zondag mijnen beer ook los gelaten. En het heeft deugd gedaan, als was dat maandag heel wat minder. Ik kan er weer een tijdje tegen, al hoop ik volgende seizoen terug op mijn plaats in het stadion te zitten.

  2. Wat wil je? Een jaar lang al ligt VTM aan de voeten van de Heilige Vincent, en dan wordt Club toch maar weer kampioen! Enorm zuur natuurlijk! En tot overmaat van ramp zit hun andere idool, Rooie Marc, ergens verstopt onder een steen te wachten tot het belgische dad’s army Jurgen C. vindt! Hilarisch! FCB Forever!

Comments are closed.