Demonstratie Voorpost bij ‘Songfestival’ in Rotterdam: Bescherm onze gezinnen!

De nationalistische actiegroep Voorpost demonstreerde vanavond in Rotterdam bij het congrescentrum Ahoy, in het zuiden van de stad, tegen de boodschap van het Europese zangfestijn. Voorpost noemt de boodschap van de Eurovise-organisatie; ‘een linksliberaal project dat gendergekte propageert en traditionele waarden aanvalt’. Er waren een vijftigtal activisten van Voorpost aanwezig, een spandoek met ‘bescherm onze gezinnen’ en diverse vlaggen. De actieleider van Voorpost Nederland Florens van der Kooi hield een korte toespraak. Ook was er een tegendemonstratie van extreemlinkse randgroeperingen onder de noemer ‘Rotterdamse Rainbow Coalition’.

Het festijn vindt dit jaar in de Nederlandse stad Rotterdam plaats en dat is al dagenlang in de media te horen. Voorpost is niet tegen het festijn zelf, zo laat Florens van der Kooi aan ReactNieuws weten; ‘We hopen juist op verandering terug naar wat het ooit was’, waar men in eigen taal zong en trots op het land was’. Nu is het volgens van der Kooi ‘een grote transgendershow waar allerlei rare dingen gebeuren’, vandaar ook de boodschap van Voorpost voor normalisering en het beschermen van het traditionele gezin.

Dit Eurovisie zangfestijn begon oorspronkelijk midden jaren vijftig met het doel om de Europese landen bij elkaar te brengen en te genieten van de vele culturen en talen die het Europese continent telt. Wie nu in 2021 de Nederlandse organisatie bekijkt ziet dat dit allemaal in lijn is met de taal en gedragingen van de postmoderne sekte en niets meer heeft met Europese waarden.

2 comments

  1. Ik kijk nooit nog naar het nieuws op TV, noch naar dat op cafe-zender VTM, noch naar dat op de al even leugenachtige VRT. Overigens valt daar maar weinig echt nieuws te rapen, alles valt grotendeels onder de noemer “dagelijkse indoctrinatie”. Geen hersenspoelingen meer voor mij. Daar bedank ik feestelijk voor. Het echte nieuws haal ik wel op het web. Weg met de voltallige regime-pers, weg met hun nep-journalisten.
    Bij het bekijken van dit nieuwsfragment hier, kreeg ik al meteen braakneigingen, vooral van het blonde onbenul, aan wie ik me destijds, toen ik nog af en toe eens keek naar het nieuws, al telkens mateloos ergerde. Wat een vleesgeworden arrogantie zeg ! Om van die mij misselijk makende, papperige figuur van Danny Verstraeten nog maar te zwijgen. Bah.

  2. Lang leve Voorpost Nederland !
    Verzonden vanaf mijn Galaxy

Comments are closed.