In het noorden van Afrika is zopas een vreselijke ramp gebeurd.

8000 inwoners van het islamitische land Marokko hebben besloten dat ze zin hebben om te verhuizen naar een ander land. Aangezien de islam overal zorgt voor vrede, welvaart en vooruitgang spreekt het voor zich dat deze 8000 moslims vastbesloten waren om zich te vestigen in het paradijselijke buurland van Marokko, Mauritanië, dat ook islamitisch is. De wereldwijd beroemde hoofdstad Nouakchott is een plek van wonderen en beschaving, waarbij oorden als Parijs en Londen in het niets verzinken.

Een grapjas had echter nabij Marrakesh een wegwijzer verkeerd geplaatst, waardoor de 8000 moslims zich vreselijk vergisten: zij wandelden per ongeluk de kant op van Spanje, en niet die van hun droombestemming, Mauritanië!

‘Moslim zijn is in Europa genoeg om door fascistische racisten aangevallen te worden’, zo merkte de Turkse Sultan Erdogan zopas nog helemaal terecht op. Beeld u dus de verbijstering in van die arme Marokkanen, als na een tijdje plots het sinistere Ceutta opdoemde, een enclave die behoort tot het gebied van de ongelovige Spaanse racisten!

De verstijfde moslims op de eerste rij wilden terugkeren, maar de massa’s die van achteren kwamen, duwden de verstijfde moslims op de eerste rij jammerlijk tegen hun wil binnen in Ceuta; en zo vielen 8000 moslims in handen van de racisten…

Deze arme moslims zullen nu door de boze racistische Spanjaarden ongetwijfeld onderworpen worden aan allerlei Europese vernederingen, zoals een gratis EU-veerboot naar het Spaanse vasteland, een uitkering, een sociale woning en vrij verkeer van personen – onder andere naar dat bij Marokkanen beruchte andere land van racistische gruwel, België.

Waar zit UNIA om tegen deze mensonterende praktijken te protesteren?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Vreselijk: 8000 moslims zwemmen per ongeluk naar racistisch Spanje, niet naar paradijs Mauritanië!”

 1. […] in West-Europa. Loekashenko schaart zich op deze manier in het gezelschap van landen als Turkije en Marokko, door Europese landen te chanteren met […]

 2. Asielkolonistisch Zwemverbond “De loze Vluchtelingskes ocharme”,

  Kunnen ze niet ineens tot aan Maalbeek of tot op Zaventem zwemmen en een KNALfuif organiseren op basis van de Koran Hate Speech verzen tegenover “ongelovigen” die in ELK exemplaar van de Koran te lezen staan, de voorbeelden zijn legio ?

 3. Het land van melk en honing zal inderdaad een dure prijs moeten betalen.
  Het is te zeggen: zijn burgers zullen dat doen want de dames en heren gezagsdragers zullen wel weten de dans (d.w.z. burgeroorlog) te ontspringen.
  Arm en verdoemd Europa!!

 4. FRONTEX wordt met belastinggeld betaald om hun kerntaak uit te voeren ; “Defensieapparaat tegen inreisvisumloze indringers ! ONS Fort Europa is ONS legaat aan ONZE telgen en dient dus niet te grabbel gegooid aan indringers zonder inreisvisum, die daarom geen “migranten” kunnen betiteld worden, want die hebben er wel een geldig !

 5. enough is enough nobody behaves in europe i myself was kicked incompetently by a 13 year old 3 weeks of work i don’t show any respect anymore !!!!!
  Return To Sender.

Trending

%d bloggers liken dit: