In het bos van Terkameren in Brussel verzamelden gisteren duizenden Vlamingen en Walen voor een ‘evenement’ dat ‘La Boum 2’ werd genoemd: hapje, drankje en dansje in open lucht. Er waren tussen de 3000 a 4000 aanwezigen; voornamelijk Walen, maar toch ook heel wat Vlamingen.

De bijeenkomst werd door de Belgische staat ‘illegaal’ verklaard, ook al bestaat er geen enkele wet die de dictatoriale corona-maatregelen legitiem maakt. En wat niet kan bij zware vreemdelingenrellen of bij het opsporen van ondergedoken terroristen in Molenbeek kon nu plotseling wél tegen het eigen volk: de ontplooiing van een gigantische Belgische politiemacht, die met grof geweld in de aanval werd gestuurd.

Meer dan 500 Belgische staatsagenten, vier waterkanonnen, massa’s traangas en cavalerie gingen genadeloos los op de ongewapende burgers.

Het is een klein wonder dat er nog geen zwaargewonden vielen: waterkanonnen scheurden aan hoge snelheid over de weide waar ook minderjarigen rondliepen, de cavalerie veroorzaakte paniek, waardoor mensen zwaar ten val kwamen en met ambulances moesten afgevoerd worden….

De Belgische liberale dictatuur toonde gisteren schaamteloos haar haat tegen het eigen volk.

Een harde kern van naar schatting 500 moedige burgers hield stand in het bos nabij de weide, en bleef het geweld van de staatstroepen tot een eind in de avond trotseren. Voor het eerst breidden de onlusten zich ook nog lange tijd uit naar de omliggende straten en wijken, waar Vlamingen en Walen zich bleven verzetten tegen de staatsterreur.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “(VIDEO) La Boum 2: Belgische staat valt eigen volk aan”

  1. Dat de Belgische staat zijn eigen burgers aanvalt is al lang het geval, de massa-immigratie is een regelrechte oorlogsverklaring aan het eigen volk.

  2. Van de vrijheidslievende ‘liberalen’ en de tsjeven moet je het hebben… Het blijft de pest voor VL. Ze collaboreren lustig mee met de Groene Khmer en de beschaamde sossen, de herboren Vooruiters; van hen kan je niet anders verwachten: eigen volk laatst. Nochtans, binnen zitten is slecht voor de corona-epidemie ; er wordt aangeraden zoveel mogelijk buiten te zijn. Is het Terkamerenbos overkapt ?

  3. De Belgische staat (er)kent geen eigen volk. De Belgische staat bestaat uit wereldburgers.

Trending

%d bloggers liken dit: