Marokkanen drogeren twee 17-jarige meisjes, politie op zoek naar daders

De politie van Soest is nog altijd op zoek naar twee Marokkaanse jongens die twee 17-jarige Nederlandse meisjes uit het dorp hebben gedrogeerd en bewusteloos op de parkeerplaats achterlieten. Een van de meisjes had via het internet een afspraakje met ene Bilal gemaakt en die nam vervolgens zijn vriend Amin mee, ze ontmoeten elkaar op vrijdagavond 11 december 2020 bij een tankstation in Soest, zo meldt de lokale Soestercourant. De politie is nog altijd op zoek naar deze daders en heeft via de regionale televisie inmiddels de gegevens van de twee Marokkanen verspreid.

Al snel nadat de meisjes hadden afgesproken met de Marokkaanse jongens, kregen ze alcoholische drankjes met daarin het verdovende middel GHB. Ook wel bekend onder de bijnaam van ‘verkrachtingsdrug’. Even daarna wordt een van de meisjes onwel en geeft over in de auto. De meisjes raken versuft en kunnen zich niet meer herinneren wat er daarna gebeurde en een voorbijganger vindt de twee meisjes vervolgens laat op de avond op een parkeerplaats aan de rand van het dorp. Ze zijn zo goed als bewusteloos en liggen onder een jas tegen elkaar aan.

2 comments

  1. Zo gaat dat dan. Die meisjes werd sinds lange tijd gezegd dat men de multiculturele samenleving moet omhelzen. Links is goed, Ze kunnen nu eens aan den lijve vaststellen hoe ze gemanipuleerd werden door deze linkse indoctrinatie.

  2. Als je afspreekt met “Bilal” tja. Brandt de houtskool, betaal de tol.

Comments are closed.