Duitse moeder (53) en dochter (14) vermoord in Ghana

Drie jaar geleden leerde Claudia W. (53) via internet de Ghanees Boigouna A. (43) kennen. Met charmante praatjes over parelwitte stranden wist hij haar helemaal in te pakken. Eindeloze uren zat Claudia achter de laptop om met de tien jaar jongere Ghanees te chatten. Een echt beroep had hij niet. Hij verdiende de kost door kettingen te maken met kraaltjes en spiegeltjes, deze verkocht hij in de Ghanese badplaats Kokrobite. 

Begin 2020 slaagde de Ghanees in zijn vooropgezette plan. Hij wist Claudia te overtuigen om samen met haar dochter Katja (14) naar ‘paradijs’ Ghana te verhuizen.  Binnen tien maanden was de droom over. Ter plekke begon de Ghanees Claudia te mishandelen en af te persen. Haar vergissing zag ze in en ze begon plannen te maken om terug te keren naar haar vaderland.  

Toen de Ghanees lucht van deze plannen kreeg ging hij op 8 oktober 2020 over op dubbelmoord: met een hamer sloeg hij het hoofd in van Claudia. Haar dochter Katja wurgde hij met zijn blote handen. De twee stoffelijke overschotten verstopte hij in de tuin zodat hij toegang kon houden tot Claudia’s bankrekening. Uiteindelijk kwam de dubbelmoord aan het licht doordat de buren klaagden bij de politie over geuroverlast.  

19 april aanstaande begint het proces tegen de Ghanees.

Laatste foto van dochter Katja (14)

3 comments

  1. Dieptragisch, mijn medeleven aan de nabestaanden. Hopelijk zal dit verhaal anderen ervan weerhouden om in dezelfde val te trappen.

  2. Ja ach na 30 jaar trappen ze er nig steeds in. Kan er niet om rouwen.

  3. Een zwarte fluit doet wonderen en nadien doet het donderen, blijf in Uw land en verzet U tegen de import van al dat crapuul dat hier niet thuis hoort. Wat zeg je ?? ze zijn allemaal niet zo ? wel ze zijn 250 % zo de rest kan mogelijk beetje beter zijn.

Comments are closed.