Aanslag Antifa op KVHV, auto verwoest

Een student van de Vlaamsgezinde studentenvereniging KVHV is in Duitsland het slachtoffer geworden van een aanslag door de extreemlinkse terreurbeweging ‘Antifa’. Zijn auto met herkenbare buitenlandse nummerplaten stond geparkeerd in de buurt van een traditionele Duitse studentenvereniging, waarmee het KVHV goede banden onderhoudt. De auto werd in brand gestoken en volkomen vernield.

De aanslag vond plaats in de stad Marburg, in de deelstaat Hessen. De auto stond geparkeerd in een straat waarop de achterzijde van de huizen van verscheidene traditionele studentenclubs, de zogenaamde ‘Burschenschaften’, uitkomen. Antifa viseert met zijn terreur al langer alle auto’s van de Duitse ‘Burschen’: zo zijn reeds meermaals ruiten uitgeslagen, banden platgestoken, auto’s uitgebrand,… Als ze een ‘Belgische’ nummerplaat in die straat zien, staat dat voor hen gelijk aan “extreemrechts” Vlaams bezoek bij een Burschenschaft, en gaan ze over tot deze terreur.

Het KVHV doet een oproep tot solidariteit:

Vlaamse student getroffen door extreem-links vandalisme

Tijdens een werkgerelateerde trip naar Duitsland is één van onze leden het slachtoffer geworden van extreem-links vandalisme.  Dat vernamen wij deze ochtend.  Alles wijst op vandalisme met een politiek motief als drijfveer. 

De auto stond geparkeerd nabij een vereniging waarmee wij goede banden onderhouden en die alreeds hetzelfde vandalisme hebben ondergaan.  De vriendschapsband tussen KVHV Gent en bevriende vereniging is ook bij de plaatselijke Antifa-afdeling gekend. Vlaamse nummerplaten vormen een makkelijk te berekenen som voor deze anonieme vandalen.  

Het vernielen van auto’s en bezit, van mensen die een andere politieke mening zijn toegedaan, is het handelsmerk van extreem-links vandalisme en intimidatie in Duitsland.  

Zo werd dus ook één van onze leden vannacht getroffen door zulks lafhartig vandalisme. 

Het behoeft geen verdere uitleg dat dit zowel een financiële als professionele aderlating is. Zeker in het geval wanneer men nog student is. 

Daarom roept KVHV-Gent op om een blijk van solidariteit te geven en de student in kwestie te helpen via deze FundMe. Alle opbrengsten gaan integraal naar de getroffen student.’

Hier is de link naar de oproep tot financiële steun, die we met veel sympathie delen:

 https://www.gofundme.com/f/2vebu-help-vlaamse-student-na-extreemlinks-vandalisme?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer

‘Antifa’ is ontstaan als de agressieve en gewelddadige vleugel van de destijds in Duitsland verboden communistische partij. Het in brand steken van auto’s op straat en op opritten van privéwoningen is één van de bekende terreurmethodes van Antifa tegen rechtse mensen. De terreurdaden worden door een groot deel van de Duitse leugenpers toegejuicht en vergoelijkt, en door de Duitse BRD-staat gedoogd. In vele gevallen worden verenigingen, verbonden met Antifa, zelfs actief gesubsidieerd door de Duitse overheden. Van een actieve opsporing of vervolging van de Antifa-misdaden is geen sprake; het enige waartegen de staat, de leugenpers en het gerecht zich richten, is het vermeende gevaar van de ‘nazi’s’, en dat is dan iedereen die een beetje rechts denkt. Duitsland is helaas al lang geen vrij land of democratie meer.

Antifa in actie in Hamburg: vernielingen, plunderingen, brandstichtingen.

One comment

  1. Dit is criminaliteit.
    Elke vereniging die zo handelt moet opgegeven en afgestraft worden.
    Dit is geen links of rechts probleem, wel het werk van extremisten misdadigers

Comments are closed.