Michael van Zeijl, één van de extremisten die zich keert tegen het Sinterklaasfeest, heeft het vorige week in hoger beroep voor het Gerechtshof Anrhem-Leeuwarden een veroordeling ontvangen van 32 uur taakstraf. Dat meldde de onderzoeksgroep ‘Vizier op Links’. Van Zeijl riep op o.a. om ‘een prijs op het hoofd van Sinterklaas te zetten’ en sprak de hoop uit dat de Goedheiligman door een aanslag ‘morsdood’ zou raken. Een minimale straf voor nogal zware woorden die ook veel zijn mede-activisten gebruiken, zeker omdat er daadwerkelijk geweld en intimidatie worden gebruikt om anderen te bewegen te stoppen met vieren van het Sinterklaasfeest.  

Rondom de jaarlijkse vieringen van het Sinterklaasfeest worden door linkse extremisten allerlei afbeeldingen van het Sinterklaasfeest beschadigd, van Zwarte Piet op spandoeken en beeltenissen tot aan de kruisen van Sinterklaas. Ook worden winkeliers geïntimideerd om niet langer de afbeelding van Zwarte Piet in de schappen te zetten. Het lijkt erop dat met deze uitspraken wel een grens is overschreden, nu het Openbaar Ministerie is overgegaan tot vervolging en ook in hoger beroep een veroordeling is gevolgd.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Linkse extremist krijgt taakstraf voor geweldsoproep tegen Sinterklaas”

  1. briers ghislain

    voor rechtse actievoerders vraagt men 6 maand cel wegens en spandoek waarin niks gewelddadigs word gesuggereerd . En die ” taakstraf ” zal worden uitgevoerd bij een linkse gesubsidieerde ( dievenbende ) VZW .

Trending

%d