In Duitsland heeft een parlementslid van de rechtse AfD de regering om gedetailleerde cijfers gevraagd over de criminaliteit gepleegd door Duitsers op vreemdelingen, en door vreemdelingen op Duitsers. De cijfers die officieel verstrekt zijn door de Duitse regering aan het parlementslid zijn verbijsterend, en tonen aan hoezeer de autochtone Europese bevolking het slachtoffer is van de massale allochtone criminaliteit.

In 2019 waren er bij de opgeloste zaken 70.000 gevallen waarbij een Duitser dader was, en minstens 1 vreemdeling slachtoffer. Maar daar tegenover waren er maar liefst 130.000 opgeloste gevallen waarbij minstens 1vreemdeling dader was, en 1 Duitser slachtoffer. De criminaliteit en agressie van vreemdelingen tegen Duitsers ligt dus bijna 100% hoger dan omgekeerd.

Bij die cijfers gaat het overigens niet over ‘kleine ‘criminaliteit, maar alleen over de ‘zware’ feiten: moord en doodslag, slagen en verwondingen, gijzeling, en seksuele misdrijven.

Onthutsend is ook de verhouding inzake het zwaarste misdrijf van allemaal, moord. Daar waren in 2019 248 gevallen met een Duitser als dader en een vreemdeling als slachtoffer. Maar omgekeerd waren er maar liefst 356 gevallen van moord door een vreemdeling op een Duitser!

Het meest verbijsterende cijfer is echter dat van de aanrandingen en verkrachtingen. Daar werden maar liefst 1791 gevallen geregistreerd waarbij een vreemdeling zich aan een Duitse vrouw of meisje vergreep, terwijl dat omgekeerd ‘slechts’ 458 het geval was. Vreemdelingen plegen dus 390% meer seksueel geweld tegen Duitsers dan Duitsers tegen vreemdelingen.

Nogmaals, dit zijn de officiële cijfers zoals verstrekt door de Duitse regering aan een Duits parlementslid.

Een paar conclusies dringen zich op:

 • Het fabeltje dat de West-Europese blanken de ‘racisten’ zijn mag de vuilnisbak in. De cijfers bewijzen dat als er al racisme leidt tot geweld, dat dan wel geweld door vreemdelingen op autochtonen is. Het enige wat bestaat is het normale groeiende ongenoegen bij de autochtonen tegen al die criminaliteit, dat vrij en hard geuit wordt via sociale media en soms eens op straat. Als liberalen en leugenpers een probleem hebben met dat ‘racisme’, dat ze dan eerst het wangedrag van vreemdelingen hard aanpakken.
 • De leugenpers speelt een vuile rol door deze geweld- en verkrachtingsgolf zoveel mogelijk te verzwijgen en te verdoezelen met pro-immigratie-propaganda. Waarom eens geen verborgen camera’s die jonge vreemdelingen vragen wat ze denken van Europese vrouwen, en hoe ze daarmee graag omgaan?
 • En de hele #metoo- en feministische beweging, die moord en brand schreeuwt tegen ‘de man’ en al dan niet gepaste SMS’jes van Bart De Pauw, mag stilaan toch ook wel eens beginnen benoemen WIE de meeste feiten van écht seksueel geweld op vrouwen en meisjes pleegt. Want je kan een probleem pas oplossen als je het eerst zonder taboes durft benoemen.

Als de mensen van PAL NWS, Doorbraak, VB en N-VA met deze cijfers aan de slag gaan, willen ze dan aub zo fair zijn te vermelden dat ze de cijfers eerst bij Reactnieuws gelezen hebben?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “SCHOKKEND: vreemdelingen verkrachten 390% meer Duitsers dan omgekeerd”

 1. Het omgekeerde zou me verbaasd hebben

 2. Blanke genocide is geen fabeltje of een samenzwerings theorie.
  Elke misdaad van allochtonen tegen de inheemse bevolking is een oorlogsmisdaad in de verborgen multiraciale guerrillaoorlog tegen blanken. Het is “de dood door 1000 messteken” om de blanke inheemse bevolking te demoraliseren en effectief een voor een uit te moorden (tot de grote opstand tegen de inheemse blanken begint).
  De milde berechting door justitie van deze misdaden tegen het volk is een vorm van anarcho-tirannie.
  Deze misdaden zouden echter als oorlogsmisdaden berecht moeten worden.
  (Indien u niet weet wat anarcho-tirannie is. Zoek de term op)
  De overheid, justitie en de media zijn dus in feite medeplichtig aan de genocide op de eigen blanke bevolking, onder meer door het opzettelijk en massaal importeren van niet Europeanen en het bijkomstig verzwijgen van de misdaden.
  SCHOKKEND !
  Floyd vs Phillip Adams
  Zwarte NFL-speler doodt blanke lokale dokter, zijn vrouw, en hun kleinkinderen – Media bijna helemaal stil
  https://www.unz.com/article/black-nfl-player-kills-white-local-doctor-wife-little-grandkids-media-almost-totally-silent/
  Voor wie niet graag Engels leest.
  Rechts boven zit een knop om de pagina naar Nederlands te vertalen.
  UNZ.COM is een zeer interessante compilatie website waar de beste artikels van diverse rechts / Nationalistische websites gepubliceerd worden.
  Zet de site bij uw favorieten en bezoek regelmatig, dan bent u mee met de actualiteit en realiteit, want van de Vlaamse modale politiek correcte media moet u het zeker niet hebben. Die houden u opzettelijk dom en onwetend.

 3. jan hammerbacher

  Hoewel, schokkend… Eerder in de lijn der verwachtingen. Jammer genoeg.

 4. Met een vrijgeleide en de groeten van Merkel …

Trending

%d bloggers liken dit: