Avondklok uur opgeschoven onder druk van moslims

De Nederlandse regering zal vermoedelijk vanavond meedelen dat de corona-maatregelen worden verlengd, zo is door bewindslieden al naar diverse media gelekt. Bij eerdere gevallen kwamen de berichten, die voor de persconferentie van dinsdagavond in de media belanden, overeen met het werkelijk verhaal en de bewuste corona-maatregelen. Bekend is dat er wel een kleine aanpassing komt, de avondklok wordt een uur verlaat. Dit nadat er deze week om werd gevraagd vanuit islamitische hoek, omdat de Ramadan bijna van start gaat, namelijk op 13 april. De Nederlandse regering lijkt op dit verzoek in te gaan.

Op dit moment loopt de avondklok van negen uur in de avond tot en met halfvijf in de ochtend. Omdat moslims met Ramadan pas gaan eten nadat de zon ondergaat en dit met familie doen, is negen uur gewoon te vroeg en komt men in de knoop met de huidige tijden van de avondklok. De islamitische burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, liet daarom gisteren weten graag veranderingen te zien in de tijden. Regeringspartij D’66 zou hier ook positief tegenover staan.

Voor de rest van het land worden geen uitzonderingen gemaakt, zo blijkt wel uit de berichten in de diverse media. De zware corona-maatregelen blijven dus van kracht, met nog geen enkel zicht op wanneer deze worden afgezwakt of zelfs helemaal verdwijnen.

4 comments

  1. Kerk in Urk met honderden aanwezigen(gelovigen) respect voor deze mensen. Benieuwd wat men hen gaat aanwrijven na de knieval voor de moslims. De doos is nu geopend !

  2. Die Pottentaten hebben het maar voor het zeggen , hun wil is wet en zal toegepast worden. Wanneer zal men hiertegen in opstand komen, dit is ONS land.

Comments are closed.