Gehuwde homo, LGBT-activist en rechter opgesloten wegens kindermisbruik

In de Amerikaanse stad Milwaukee, in de staat Wisconsin, is een vooraanstaande activist van de homo- of ‘LGBTIQ’-beweging aangehouden en opgesloten wegens zwaar kindermisbruik.

De man, die met zijn mannelijke echtgenoot twee adoptiekinderen heeft, werd aangehouden en opgesloten wegens 27 gevallen van het verspreiden van video’s en foto’s van crimineel sexueel kindermisbruik via een app. Volgens het Amerikaanse gerecht werden de beelden gemaakt in zijn eigen woning.

De man was voorzitter van een bekende LGBTIQ-vereniging met de naam ‘Cream City Foundation’. Hij publiceerde teksten over ‘de training van transculturele competenties’. De Stichting organiseerde de fel omstreden ‘events’, waarbij transseksuelen en zogeheten ‘Drag Queens’ (mannelijke travestieten in uitbundige vrouwelijke kostuums) in kleuter- en lagere scholen ‘verhaaltjes gingen voorlezen’, om ‘rollenpatronen inzake geslacht te doorbreken’. Uit beelden blijkt dat dat ‘voorlezen van verhaaltjes’ vaak gepaard gaat met suggestieve en sterk seksueel getinte bewegingen, dansjes en uitspraken.

De man was ook een lokale rechter in de County Milwaukee, met daarin de stad Milwaukee van 1 miljoen inwoners in de staat Wisconsin. In de VS worden sommige lokale rechters verkozen door de lokale gemeenschap. Milwaukee is een ‘Mekka’ van de Amerikaanse LGBT-beweging, met een eindeloze stroom van regenboogfestivals, optochten en evenementen.

De man werd opgesloten en zal een volgende keer voor de rechtbank verschijnen op 27 maart.

5 comments

  1. Kinderadoptie door holebi’s geen goed idee. Wie gaat die kinderen beschermen tegen pedofilie?

  2. zie maar dat ge door dit te verspreiden niet in de ban geslagen word van de foben

  3. Let op mijn woorden: dit komt naar Europa. Het is nu al bezig op televisie.

Comments are closed.