Gehuwde homo, LGBT-activist en rechter opgesloten wegens kindermisbruik

In de Amerikaanse stad Milwaukee, in de staat Wisconsin, is een vooraanstaande activist van de homo- of ‘LGBTIQ’-beweging aangehouden en opgesloten wegens zwaar kindermisbruik.

De man, die met zijn mannelijke echtgenoot twee adoptiekinderen heeft, werd aangehouden en opgesloten wegens 27 gevallen van het verspreiden van video’s en foto’s van crimineel sexueel kindermisbruik via een app. Volgens het Amerikaanse gerecht werden de beelden gemaakt in zijn eigen woning.

De man was voorzitter van een bekende LGBTIQ-vereniging met de naam ‘Cream City Foundation’. Hij publiceerde teksten over ‘de training van transculturele competenties’. De Stichting organiseerde de fel omstreden ‘events’, waarbij transseksuelen en zogeheten ‘Drag Queens’ (mannelijke travestieten in uitbundige vrouwelijke kostuums) in kleuter- en lagere scholen ‘verhaaltjes gingen voorlezen’, om ‘rollenpatronen inzake geslacht te doorbreken’. Uit beelden blijkt dat dat ‘voorlezen van verhaaltjes’ vaak gepaard gaat met suggestieve en sterk seksueel getinte bewegingen, dansjes en uitspraken.

De man was ook een lokale rechter in de County Milwaukee, met daarin de stad Milwaukee van 1 miljoen inwoners in de staat Wisconsin. In de VS worden sommige lokale rechters verkozen door de lokale gemeenschap. Milwaukee is een ‘Mekka’ van de Amerikaanse LGBT-beweging, met een eindeloze stroom van regenboogfestivals, optochten en evenementen.

De man werd opgesloten en zal een volgende keer voor de rechtbank verschijnen op 27 maart.

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.