PVV wil zorg nationale topprioriteit maken; structurele loonsverhoging

Afgelopen maandag kon Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid (PVV) in dagblad de Telegraaf uitgebreid zijn verhaal doen, want hij was voor een speciale editie een dag hoofdredacteur. Duidelijk is dat onderwerpen als islamisering, veiligheid en zorg ook bij deze landelijke verkiezingen voor de Tweede Kamer grote aandacht van de PVV genieten. Maar met name het onderwerp zorg, belangrijk vanwege het coronavirus, kreeg extra aandacht, vooral door het naar voren brengen van PVV-boegbeeld en zorgspecialist Fleur Agema.

Zo vindt de PVV dat er nu in de zorg moet worden geïnvesteerd en dat enkel applaus niet voldoende is. Nummer twee op de kandidatenlijst, Fleur Agema, de specialist op dit gebied van de PVV, is al jaren te horen als criticaster van het regeringsbeleid, als het gaat over het sluiten van de zieken- en verpleeghuizen en verdere saneringen. Daarnaast maakt Agema zich druk over het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg voor gewone mensen.

Het is duidelijk dat het Nederlands cultureel erfgoed bij de PVV in goede handen is. De partij omschrijft dit als volgend; ‘Het beschermen van de Nederlandse cultuur komt bij de PVV altijd op de eerste plaats.’ Een weg die de partij wil bewandelen om dit te bevorderen is het onderwijs, daar zou ruim aandacht gegeven moeten worden aan de verworven westerse vrijheden. Ook zet men zich in voor een Nederland waar Sinterklaas met Zwarte Piet, Pasen en Kerstmis worden gevierd.

One comment

Comments are closed.