NPO gaat met ‘Gewoon. Bloot’ pedofilie normaliseren

De Nederlandse Publiek Omroep (NPO) heeft een nieuw programma bedacht dat binnenkort op de televisie zal gaan verschijnen en zich richt op kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Daarvoor heeft de NPO een eigen kinderblok, namelijk NPO Zapp, het programma dat in dat blok zit is opmerkelijk omdat er blote mannen en vrouwen aan kinderen worden voorgeschoteld. Een poging dus om pedofilie te normaliseren, waarbij mannen en vrouwen zich voor kinderen gaan uitkleden en dit naar buiten wordt gebracht als een normale aangelegenheid.

Het idee is dat een groep kinderen in de uitzending volwassen vragen gaan stellen over hun lichaamsdelen en dat de volwassenen daarbij volledig uit de kleren gaan. Als ‘aanleiding’ is aangegrepen dat kinderen worden geconfronteerd met veel advertenties waarop gemanipuleerde beelden te zien zijn en daarom al jong moeten leren dat niet iedereen een perfect lichaam heeft.

Er kwam direct veel kritiek op het bericht dat dit programma voor kinderen is gemaakt. Verschillende gebruikers op de sociale media vroegen zich verontwaardigd af waarom de NPO ervoor kiest om pedofilie te normaliseren. Ook SGP-voorman Kees van der Staaij sprak op de televisie zijn bezorgdheid uit; “Wat is het verschil tussen het tonen van geslachtsdelen tijdens een televisieopname voor kinderen en het tonen van geslachtsdelen in een speeltuin?”

5 comments

  1. De perverse kant van links komt weer naar boven. In het pré-Dutrouxtijdperk liepen pedo’s gewoon mee in de betogingen voor homo’s en lesbiennes. Ik herinner me nog een pedofielenpamfletje met een walgelijke tekst; echt pervers (zou het archief van Kosmos nog bestaan?). En herinner u het vriendje van Guy Verhofstadt, Daniël Cohn-Bendit, die zijn ‘spelletjes’ met kinderen ook niet onder stoelen of banken stak.

    Like

  2. Christelijke Heterofiele Autochtoon, dus blijkbaar "loslopend wild" voor het PoCo-Repressieapparaat schreef:

    Dat wordt “normaal” geacht in een PoCo-ontaard Systeem waar moord op een holebi veel zwaarder wordt gesanctioneerd dan die op een hetero of een pedofiele lustmoord. Maar wel blijven PoCo-zemelzeiken over vermeende “gelijke”(sic) kansen en “alle Belgen gelijk voor de wet”(sic), dat wel. Tenzij men niet tot om het even welke politiek-correct overbeschermde, gepamperde minderheid behoort, getrakteerd op “positieve actie”(sic), een PoCo-eufemisme voor wat zowel “autochtonofobe discriminatie” als “heterofobe discriminatie” zou kunnen wezen en waarvoor blijkbaar geen jurisprudentie lijkt te bestaan !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.