Automobilisten in Oost-Vlaanderen op de E40 richting Brussel en de E17 richting Antwerpen zullen gisteren even raar opgekeken hebben: op verschillende bruggen waren levensgrote ‘opgeknoopte’ poppen te zien. De poppen droegen symbolisch de opschriften ‘vrijheid’ en ‘recht’ om de hals.

Uit een anonieme verklaring die ons bezorgd werd blijkt dat het gaat om een protestactie van nationalisten tegen de huidige belgische dictatuur. ‘Door middel van opgeknoopte poppen werd de dood van de vrijheden en rechten van ons volk aangeklaagd, die inmiddels reeds bijna een jaar voltrokken wordt door een illegitieme overheid die nooit de onze zal zijn. Gezondheidszorg is geen excuus voor totalitair bewind. Wanneer rechten en vrijheden dan nog ontnomen worden door ministers waar letterlijk niemand op stemde, waar niemand op kón stemmen, dan is de democratie uitgehold en de stembusgang een waardeloos toneelstukje. Manifestaties kan men verbieden, beperken of buiten het zicht van de burger verleggen, maar wij zullen de stem van het gerechtigde verzet nóóit het zwijgen laten opleggen.’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Poppen ‘vrijheid’ en ‘recht’ opgeknoopt: nationalistisch protest”

  1. Ratteke Maurice

    al een voorsmaakje aan de politiekers die ons veraaden en negeren, een verwittigd man is er twee waard. Eendracht maakt vrij. Dit is geen regering enkel een poppenkast.

Trending

%d