In de meest recente aflevering van het overigens zeer goed gemaakte ‘Vlaams Belang-TV’, gepresenteerd door VB-Voorzitter Tom Van Grieken, wordt ruim aandacht besteed aan het proces van het Belgische regime tegen de nationalisten van ‘Voorpost’ voor het onschuldige en legale spandoek ‘stop islamisering.’ Luc Vermeulen geeft toelichting op de plek van de vermeende ‘misdaad’ zelf. Het deel over Voorpost met mooie beelden vanuit Mechelen begint na 5 minuten. Een aanrader!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

12 reacties op “Luc Vermeulen over proces Mechelen in VB-TV”

 1. Karel Martel junior

  In de Koran staan tal van “Hate Speech” verzen oproepend tot fysiek geweld tegenover “ongelovigen”. Daar konden die muzelmanse terroristen hun wandaden gepleegd op Zaventem, te Maalbeek en elders in andere staten zich op beroepen om zich op hun terreur wanen te “verrechtvaardigen” . Nochtans subsidieert onze tricolore farce “democrazy” dit maatschappijmodel, tevens religie met fondsen gemolken uit UW belastinggeld. Omdat Godsdienstvrijheid constitutioneel gegarandeerd wordt en zonder de allerminste nuance wordt geïmplimenteerd, puur & onversneden “woke” masochisme !

 2. Luc Vermeulen heeft vroeger tegen mij de goedkeuring door het Vlaams Blok van de anti negationismewet van 1995 altijd verdedigd met het argument dat ze dit hebben gestemd uit schrik hun subsidie te verliezen bij een tegenstem. Ik heb die redenering nooit echt begrepen en ik heb ook niks met negationisme of revisionisme maar wanneer je meningen verbied kom je op een hellend vlak. De anti negationismewet was de eerste wet die dit deed en sindsdien is de sneeuwbal aan het rollen gegaan. Dus wel een beetje cynisch dat je nu zelf een proces aan je broek hebt…

  1. Free Speech adept

   Inderdaad en sindsdien is “de sneeuwbal gerold” tot een immer groter wordende PoCo Lawine met inzet der inquisitoir gemotoriseerde bulldozers van het PoCo-Loge Repressie Apparaat ; de voorbeelden zijn legio ! Ons electoraal vonnis van 2024 over de tricolore farce “democrazy” zou die verdere decadente ontaarding een halt kunnen toeroepen. Want “Electorale wraak is zoet !”

 3. EigenVolkse Volker Eigen, toekomstige Republiek “Vlaanderen Vrijstaat”

  Minstens de perceptie wordt gecreëerd dat het “islamo-gauchisme” inmiddels ook al het PoCo-Loge Repressie Apparaat geïntoxiceerd zou hebben, dat onder de parapu van Minister van Justitie Q schuilt. Parlementairen dienen hem in de Kamer een flinke bolwassing ter zake te geven want hij is toch verantwoordelijk voor “zijn” personeel, dus ook voor de PoCo-fratsen der “Staande Magistratuur”. Uiteraard niet voor de “Zetelende Magistratuur” wegens de hologram der vermeende “Scheiding der Machten”, die dobbert op het publieke “geheim”(sic) der toch vaak politieke benoemingen.

 4. Coleirige EigenVolkse Mens

  Het PoCo-Loge-Systeem commandeert zijn PoCo-Loge-Repressieapparaat om op te treden, wegens het pak in hun broek voor ONS verpletterende electoraal vonnis van 2024 !

 5. Toch meegeven dat Luc Vermeulen (Voorpost) een uitzonderlijk Vlaams patriot is die zich al decennia lang inzet voor het heil van Vlaanderen en ons volk. Wat mij betreft verdient hij een eervolle vermelding bij de onbaatzuchtige en integere figuren van de Vlaamse beweging. Alle respect voor zijn Vlaams engagement, zijn strijd voor het herstel van de democratie en verdediging van de vrije meningsuiting in Vlaanderen.

 6. Het is een schande , een doodsteek voor vrije mening is dit. Puur maffiapraktijken zijn dit hier. Wie opkomt voor behoudt van eigen tradities ,die eigen kinderen een mooi en veilig toekomst wilt garanderen wordt zwaar aangepakt. Dit vraagt om een burgeroorlog en die komt er toch want dit blijft toch niet meer houdbaar zo en ik sta klaar.

 7. Allemaal mooie pleidooien voor de kiezer op straat, maar in het parlement offer je ze op een zilveren blaadje aan eigen rijk volk eerst. Ik ben ook niet akkoord met het cadeaubeleid, noch links, noch rechts. Die laatste vergeten jullie wel te noemen. Het zijn ook jullie broodheren. Ik verwacht een economisch beleid waar iedereen aan zijn trekken komt, zijn eerlijk deel en kansen krijgt naar vermogen. En een buitenlands beleid dat migratie stopt.Een cadeaubeleid is nooit goed. Een corrigerend belastingbeleid dat al onze maatschappelijke zorgen in goede banen leidt, dat werpt vruchten af! Als jullie het over vrije mening hebben, heeft de linkerzijde ook recht van spreken. Bij eigen volk hoort de modale vlaming absoluut niet!

  1. Links controleert zowat alle traditionele media. Kranten, tv, radio, je hoort er nauwelijks een rechts stem. Op welke manier is hun vrijheid van meningsuiting dan in gevaar volgens jou?

  2. Ik denk dat dit voorval duidelijk weergeeft dat de linkerzijde hier meer te zeggen heeft dan alles wat jullie mening tegenspreekt. Zolang je mening maar links genoeg is mag die geuit worden! Wordt die iets te rechts naar hun zin wordt je aangeklaagd voor racisme en krijg je geldboetes naar je hoofd geslingerd, artikels die verdwijnen op internet omdat ze niet links genoeg zijn enz. Ik denk dat links hier genoeg in de pap te brokkelen heeft niet? Maar volgens jullie inderdaad nooit genoeg zolang er nog mensen zijn die voor hun eigen volk opkomen wat eigenlijk niet zoveel verschil heeft met de islam. Maar daar mag het wel, en ik als blanke moeder, moet mijn zoon al aanleren dat als hij uit de problemen wil blijven, hij beter zijn mening voor zich houdt want dat deze hier niet geapprecieerd wordt. Zelfs onze stem is niets waard!

 8. Ik wil aan al onze Vlaamse politici(zowel N-VA als VB) aanraden om eens wat tijd te spenderen op https://www.cafeweltschmerz.nl/
  teneinde onderbouwde standpunten op te doen.

 9. Inderdaad, onvoorstelbaar hoe met een compleet uit de lucht gegrepen aanklacht de vrijheid van meningsuiting wordt beknot. Schandelijk voor een land dat zich een rechtsstaat noemt. Of zijn we toch op weg naar een totalitair regime gedirigeerd door potentaten zoals Bart Somers?

Trending

%d bloggers liken dit: