De nationalistische actiegroep Voorpost heeft gisteren bij het Nederlandse hoofdkantoor van de Amerikaanse frisdrankfabrikant Coca Cola in Rotterdam een staande manifestatie gehouden tegen het anti-blanke beleid van dit grootbedrijf. Coca Cola wil dat medewerkers ‘een minder blanke houding aannemen’ en ze krijgen daarom lessen om dit tegen te gaan. Een aantal activisten van Voorpost had zich verzameld voor het hoofdkantoor van de organisatie, met vlaggen en een spandoek, ook hield actieleider Florens van der Kooi een korte toespraak.

De Amerikaanse frisdrankfabrikant vindt het noodzakelijk dat de werknemers deelnemen aan de zogenaamde anti-racisme cursussen, waar ze moeten leren om ‘een minder blanke houding aan te nemen’ en zelfs ‘begrijpen wat het betekent om wit te zijn’. Dit heeft als doel het slopen van seksistisch, elitaire en racistische gedrag in de uitvoering, zowel intern als bij externe projecten.  

Voor Voorpost is dit anti-blank racisme onaanvaardbaar. Voorpost heeft daarom actie gevoerd bij het hoofdkantoor van de suikerdrankfabrikant in Rotterdam Stop antiblank racisme!

Coca Cola sluit zich hierbij aan bij wat veel grootbedrijven doen of willen gaan doen, het inclusief kapitalisme, waarbij activisten van de postmoderne sekte voor grof geld worden ingehuurd om o.a. te vertellen dat blanken racistisch zijn en er meer genders bestaan dan enkel man en vrouw.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Voorpost voert actie tegen anti-blankracisme bij grootbedrijf Coca Cola”

 1. Toon Autoch, Vlaamse Stamboek Europeaan, Republiek Vlaanderen Vrijstaat, Fort Europa

  “White lives matter !”

 2. Hoe zit het eigenlijk nog met de Vlaamse Solidaire Vakbond? Want de nood aan een rechtse vakbond wordt steeds prangender lijkt me.

 3. […] bedreigd worden. Over de actie tegen het hyperbelachelijke anti-blank ‘beleid’ van Coca Cola berichtte ReactNieuws ‘fors polariserend’ op de laatste dag van februari. Daar hoef ik dus niet over uit te weiden, […]

 4. Liliane Cottenie

  Er is maar een manier en dat is dat rassistisch drankje weren uit al onze koelkasten,wat ik
  reeds heel mijn leven doe want het is bovendien heel ongezond omwille van teveel suiker!!

 5. Black lives matter wordt steeds sterker in benelux jammer genoeg. Sinds de half jaimacaans kamala harris het voor zeggen heeft in de vs zijn zwarten heel sterk geworden ook in landen als jaimaica en de caribische eilanden en suriname etc veel van deze racistsche lui zitten in vs en steunen deze bewging heel erg om de beweging te steunen om de beweging ook in europa heel.machtig te maken. Ik hou my hart vast Goed dat jullie dit aankaarten want deze blm wordt steeds sterker in europa kwestie van tijd.

 6. Willen ze bij coca cola dat hun werknemers zich “ minder blank “ gedragen ? Dat de werknemers het niet zo nauw nemen met uurroosters , hygiëne , met het mijn en dijn van de firma ?

  Goe bezig .

  Ghislain

  Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

 7. Blanke Blanche Blankaert, van op de Mont BlanK

  Boycot Kaka Cola ! Dat blijkt al uit de ergerlijke reclame video’s waarmee zijn hun zwart gedoe proberen te slijten. Ik kan wel raden welke machtige grootkapitaal lobby hier achter schuil gaat.

 8. Bezoek ook ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van de laatste Voorpost acties: http://t.me/s/voorpost

Trending

%d bloggers liken dit: