Afgelopen donderdag stond bij de strafzaak in de rechtbank van Utrecht de 19-jarige Tarik O. terecht voor doodslag, zo meldt de lokale omroep RTV Utrecht. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt dat jonge Turk ervan dat hij met opzet de 42-jarige familieman Sebastiaan Theloosen uit Wijchen voor de ogen van zijn vrouw heeft doodgereden. Theloosen sprak de pakketbezorger aan op zijn roekeloze rijgedrag, wilde zijn kenteken noteren, maar die pikte dit niet, met het gevolg dat Tarik achteruit en daarna vooruit over hem heen reed met de dood tot gevolg.

Vanuit het OM, die het schokkende verhaal helemaal uitspelden in de rechtszaal, richt men zich dus op het ten laste leggen van doodslag als misdrijf. Dit betekent moord, maar zonder voorbedachte rade, waarbij de rechter een straf van maximaal 15 jaar kan opleggen. Het onderzoek naar de verstandelijk vermogens en eventuele stoornissen van de verdachte gaat 7 weken duren en de inhoudelijk behandeling laat daarnaast nog maanden op zich wachten. De familieleden van het slachtoffer die bij de rechtbank in Utrecht in groten getale aanwezig waren, zullen er nog niet gerust op zijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Turk rijdt tweemaal over Nederlandse man heen, met dood tot gevolg”

  1. “Diversiteit is een verrijking” andermaal bewezen zeker ???????!!!!!!

  2. Een gepensioneerde (ge weet wel !)

    Ha zo, een “jongere” (ge weet wel !) van 19 jaar…..

Trending

%d bloggers liken dit: