Politie Berlijn machteloos tegenover islamitisch geweld en drugshandel

Vandaag heeft de Duitse politie in Berlijn en Brandenburg meer dan 25 woningen doorzocht van islamieten bij een grootschalige anti-drugsactie. Er zijn ruim 500 politieagenten en rechercheurs ingezet na maandenlange voorbereiding. Het resultaat? Slechts twee arrestaties.  Dit in een wanhoopspoging een stop toe te roepen aan de toenemende drugs- en wapenhandel van islamitische bendes. De werkwijze van deze islamieten is als volgt: ze verstoppen grote hoeveelheden drugs in pakhuizen in Brandenburg, smokkelen ze naar Berlijn, om vervolgens de Duitse jeugd drugsverslaafd te maken.  

Daarnaast maken deze islamitische bendes ook de straten onveilig doordat ze elkaar onderling met messen en knuppels te lijf gaan. Hoofdrollen zijn hier weggelegd voor de Arabische Remmo-clan (tussen de 500 en 1000 leden) en Tsjetsjeense bendes. Volgens de Duitse autoriteiten zijn deze vreemdelingen vooral actief met drugshandel, afpersingen, roofovervallen, wapenovervallen, diefstallen en moorden.

9 comments

  1. DANKE MERKEL, UW FAMILLIE MAAKT DIE DEUTSCHE PUNKTLIGHEID TEN ONDER JE HEBT HET ECHT FIJN GEREGELD.

  2. mooi zo ? laat ze maar begaan en HEERSERS VAN BERLIJN EN NADIEN DUITSLAND WORDEN ? het zou precies zijn wat mvr MERCKEL GEVRAAGD EN GEWENST HAD ? de ooit zo fiere Duitsers worden nu overgeleverd en verkocht aan de moslims , eerlijk gezegd WIRH SHAFFEN DASS heeft dat zeer mooi voor mekaar gebracht?

  3. Machteloos? Als er geen zijn dan eens gaan zoeken bij zionisten: daar gaan ze er wel vinden

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    >

Comments are closed.