Amsterdamse dominee al jarenlang slachtoffer van migrantenjeugd

Een Amsterdamse, homofiele dominee van de lokale kerk in IJburg blijkt al jarenlang het slachtoffer van terreur van de migrantenjeugd in de buurt, zo leren de lezers uit de stad deze week van de lokale pers. Het zijn geen kleine daden; stenen door de ruiten, doodsbedreigingen, een vuurwerkbom aan zijn woning en allerlei scheldpartijen. Dominee Alexander Noordijk heeft aangifte gedaan van bedreiging en belediging en besloten om een petitie te starten voor een veilige buurt en regenboogvlaggen en posters uit te delen, hij zou daarmee enige steun uit de buurt hebben.

Dominee Noordijk, die in de wijk met zijn man woonachtig is, klinkt strijdvaardig; “Ik wil me niet laten wegpesten uit mijn eigen kerk.” Hij heeft echter regelmatig met verwensingen en doodsbedreigingen van doen door migrantenjongeren, die hem van alles toewensen. De dominee zoekt deels steun bij de lokale moskee, zo ook bij het uitdelen van posters en regenboogvlaggen in de wijk, echter de vertegenwoordigers van de moskee, die ook zouden komen, lieten het op het laatste moment afweten. Noordwijk wist de reden daarvoor niet te noemen, maar twijfelt niet aan de steun van de moskee.

4 comments

 1. SOS democratie en rechtstaat in Vlaanderen !

  Als criminele jongeren mensen belagen heeft de overheid de plicht om in te grijpen. Blijft ze in gebreke dan kan de burger zich beroepen op de wet die wettige zelfverdediging machtigt. Dit geldt ook voor illegaal geweld/handelingen gepleegd door de overheid tegen burgers. Recent werden in Kapellen vreedzame jongeren (14 en 15 jaar) onder dwang ten huize gearresteerd en een nacht in een politiecel gegooid op bevel van het parket van Antwerpen… in afwachting van hun verhoor door de jeugdrechter(sic). Terwijl ze al verhoord werden door de lokale politie. Waarom dan overbrengen naar Antwerpen om ze een nacht op te sluiten. Zeg maar misbruik van vrijheidsberoving met het doel betrokkenen te intimideren. Intimidatie per uitbreiding gekoppeld aan sadistisch mishandelen van minderjarigen. De Gestapo is eind 1944 vertrokken, maar de modus operandi (psycholigische en fysieke folteringen) worden blijkbaar nog met vlijt toegepast in de ivoren toren het het Antwerpse parket.

  Peter De Roover eist terecht dringend een debat en stemming van een pandemiewet mbt het beteugelen van coronaovertredingen.
  De jongeren van het ‘lockdownfeestje’ in Kapellen die in de cel belandden, hebben zich eigenlijk vrij verantwoordelijk gedragen, zegt Kris Luyckx, advocaat van één van hen. De meest onverantwoordelijke van dienst was blijkbaar de Antwerpse substituut. Luidens Vincent Van Quickenborne (OVLD) minister en führer bij Justitie verliep alles volgens de procedure. Een bewijs dat die overjaarse puber totaal geen besef heeft over de hedendaagse normen en waarden. Er weze op gewezen dat de nazibonzen die in Nüremberg veroordeeld werden zich ook beriepen op de procedures van de Führer. Dus alle excessen en misdaden tegen de mensheid gepleegd door de overheid zijn legaal op voorwaarde dat de minister van Justitie de zegen heeft gegeven (sic). Een schande dat een federaal minister van justitie dergelijk onzin uitkraamt.

  Het pacifisme van de Vlamingen werkt onder de dictatuur van liberale (taliban-) ministers contra-productief. De OVLD ministers vormen een bedreiging voor de democratie en de rechtstaat. Vlamingen ontwaak en eis het ontslag van minister van Justitie, Vincent Van Quickenborne, alias de kinderbeul van de Wetstraat.

 2. De koran schrijft voor dat homo’s door steniging geëxecuteerd moeten worden (7:80-84). Ik zou dus maar niet al te veel op steun van de moskee rekenen.

 3. Goed slim van hem om de hulp in te roepen van de moskee. LOL
  De beeste man heeft dus nog steeds niet begrepen dat er een parallelle samenleving is.
  Deze samenleving wordt ook gestuurd door de verschillende moskeeën dus de hoop op enige hulp vanuit de mosckee zal binnen niet al te lange tijd de grond in geramd worden.
  Laat Ik het er maar op houden dat Ik de man veel sterkte toewens.

 4. Hoezo en tot dus ver was ik zo naïef om te wanen dat het PoCo adagium “Diversiteit is een verrijking” een feit zo wezen !

Comments are closed.