Door gastschrijver Nooit-een-slaaf

Nog steeds geloven velen binnen het volks-nationale spectrum de uitrol van de pandemie.  Ze zien onvoldoende dat de regeringen als hoofddoel ongrondwettelijke verordeningen hebben opgelegd in Vlaanderen (Belgie) en Nederland. Het invoeren van vnl. het familiaal contactverbod, verbod op reizen en eredienst, verplichte mondmaskers en de sluiting van het grootste deel van de middenstand, staan niet in verhouding tot de echte draagwijdte van Covid-19.  Bovendien gaan deze noodgrepen, die door een echt onafhankelijke rechtspraak zouden vernietigd worden, niet meer opgeheven worden!  Zelfs niet na vaccinatie van een groot deel van de bevolking.

De rellen en protesten van de voorbije dagen, zijn toch mee ingecalculeerd door de macabere top van de wereld-elite. Maar ze beschikken over de troef de meerderheid van de media te controleren.  Toch blijft elk individueel als deelnemer aan gezamenlijk verzet de enige kans om hen te stoppen. De uit de hand gelopen manifestaties zijn bewust geïnfiltreerd door trollen en provocateurs.  Deze uitspattingen hebben de machthebbers de kans gegeven het hele verzet te compromitteren: Rutte en De Croo zijn leiders/uitvoerders van ‘een grote opheffing van vrijheden’ en gebruiken daartoe alle middelen, zoals destijds het stalinisme.

De fouten die de ‘strijders voor de vrijheid’ moeten oplossen zijn :
– De te plannen pogingen om onze rechten te heroveren, moeten door een gewilde toenadering in alle verzetshoeken plaats vinden. Nu stelt men een elkaar doodzwijgen en naast elkaar werken vast.
– De media moeten als tegenstander benaderd worden : geen enkele medewerking of verklaring.
– De politie is geïnstalleerd tot steunpilaar van een immer voortschrijdende dictatuur. Ze voeren de repressie; ook al bestaat er veel verzet/ongenoegen in hun rangen. We moeten hen oproepen de zijde van het volk te kiezen en onwettige repressie niet uit te voeren.
– De groepen die manifesteren dienen te protesteren tegen de overheid, maar het bezit van de burger/handelaar te respecteren.

Elke beleidsman en politicus dient politiek beoordeeld naar zijn daden. Deze daden moeten recht doen aan het maximale recht op vrijheid van de burger.

De Geuzen hebben destijds hun strijd gewonnen tegen een grote wereldnatie, dat over een goed geolied leger beschikte.  We gaan nu in het begin van de 20er jaren van de 21e eeuw, noch in Noord noch in Zuid, onze vrijheid definitief laten begraven en het licht laten donker worden!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Neen aan de griezelige uitrol van de wereld-dictatuur”

  1. Zoals Joe Biden onlangs zei ‘Ik rijk iedereen de hand uitgezonderd aan extremisten.’ Drie keer raden wie er allemaal tot die extremisten behoren. Inderdaad, wij allemaal. Heel progressief net zoals het zogenaamde cordon sanitaire van de Gutmenschen.

  2. Volledig akkoord! Leve de Geus!

Trending

%d bloggers liken dit: