Deze zondag waren er in Nederland een tweetal demonstraties tegen de corona-maatregelen van het regime. Vanwege de vergaande inperkingen van de grondrechten moeten dit soort bijeenkomsten op de sociale media aangekondigd worden als ‘koffiedrinken van een groepje mensen’. Dat mocht niet baten, ook ditmaal stuurde de lokale beleidsuitvoerders politie-infiltranten, mepgrage mobiele eenheid en waterkanonnen op hun burgers af. Zowel in Amsterdam als in Eindhoven liepen de demonstraties volledig uit de hand, met een aantal gewonden onder de betogers en arrestaties tot gevolg.

In Amsterdam, op het museumplein, stuurde de burgemeester rond het middaguur een massale politiemacht om de demonstranten te verjagen. Er werd een noodbevel afgekondigd met het verzoek aan iedereen het gebied te verlaten en vervolgens werd het plein schoongeveegd. Dit gold ook voor Eindhoven, maar dan iets later, tegen zessen werden de winkelstraten schoongeveegd. De Mobiele Eenheid voerde meerdere acties uit om iedereen weg te krijgen.

Omroep ‘Ongehoord Nederland’ vanuit Eindhoven;

Door de ontstane verwarring in de marge van de demonstraties, maar ook elders in het land, konden buitenlandse jongeren handig gebruik maken van de ontstane onrust. Vanwege zowel de avondklok, corona-maatregelen als de demonstraties hiertegen leek de politie de weg wat kwijt. Zo werden meerdere winkels het mikpunt van plunderingen en in diverse buurten auto’s in de brand gestoken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Grof geweld tegen corona-demonstranten, buitenlanders plunderen winkels”

 1. Wanneer de wetten van Yahweh primeren op de seculiere wetten van het parlement.

  Antwerpse orthodoxe joden mekkeren dat ze geviseerd worden. De vraag van het Antwerpse stadsbestuur om hen te laten testen op corona viel bij een deel van de joodse gemeenschap erg slecht. ‘Ze behandelen ons als terroristen.’ (DS.be 260121) (sic). Het is blijkbaar moeilijk voor sommige gelovigen om bescheiden/objectief te blijven.
  Tot nader order blijft hun protest beperkt tot een puberale calimero retoriek.

  In Israël gaan hun geloofsbroeders zelfs op de vuist met de politie. Zondagavond braken rellen uit in streng religieuze wijken in onder meer Jeruzalem. Bewoners kwamen in opstand tegen de lockdownmaatregelen. Tien bewoners van de door streng-religieuzen gedomineerde plaats Bnei Brak bij Tel Aviv werden gearresteerd omdat ze volgens de politie het leven van burgers en hulpdienstmedewerkers in gevaar hadden gebracht. Een buschauffeur raakte gewond en moest naar een ziekenhuis. Zijn voertuig was op een wegversperring gestuit waarop zo’n vijftig man de bus met stenen bekogelden. Een van hen kwam binnen en begon de chauffeur te trappen en te slaan. Ook brandweerlieden die de in brand gestoken bus probeerden te blussen werden bekogeld. Een rabbijn heeft het geweld veroordeeld (Info Israël> De Telegraaf 250121).

  Wie beweerde ook weer dat religies verdraagzaam en respectvol voor de wet zijn?

  1. Kafka,

   De joden dienen niet de God van Mozes; het talmoedisme is strijdig met de oude Mozaïsche religie.

   U schreef: “Het is blijkbaar moeilijk voor sommige gelovigen om bescheiden/objectief te blijven.”

   In plaats van de monetaire slavernij te veroordelen die de joden handhaven via hun internationale geldmacht en hun talmoedische haat jegens Christus en de “goyim” gaat u klagen omdat sommigen onder hen zich verzetten tegen het participeren in de coronacultus, de staatsreligie in Europa. U dweept met “seculiere wetten van het parlement” om de constructiewerken voor een dystopisch, technocratisch “teletubbieland” van de Joodse Klaus Schwab en compagnie te ondersteunen. In de tijden van de confessionele katholieke staat was er uiteraard geen sprake van massale angstpsychose om de seizoensgriep; toen was men druk bezig met het gewapenderhand buitenhouden van de Turken. Het is “verdraagzaamheid” jegens het kwaad, pijler van het secularisme waar u zo van houdt, die de moderne hel op aarde opgebouwd heeft waarin kinderen gedrild worden om de realiteit te inverteren, waarin travestieten zich de titel van minister verwerven.

   De achttiende-eeuwse Verduistering en de Franse Revolutie hebben de krijgsmentaliteit ontaard in de Germaanse volkeren. We worden bestuurd door eunuchen, gepositioneerd in plaatsen van gezag door de internationale schaduwregering, en de vrijgeesterij en secularisme zijn de cement geweest waarmee de metsers (ge weet wel) de afgodstempel die de moderne samenleving genoemd wordt hebben opgebouwd.

   Verwerp de vrijzinnigheid en het secularisme en schaar u onder de banier van Christus Koning, van de katholieke theocratie. Een “seculier parlement” staat niet boven het goddelijk recht.

 2. PS bestuur betekent virtuele vrijgeleide voor straatterreur in Bruxelles. Een allochtone leider-relschopper verklaarde fier dat hij na dertig minuten opsluiting in een politiecel, vrijgelaten werd door de politie, na interventie van burgemeester Close.

 3. Vraag persoon A: Geef de persoonsbeschrijving van je aanrander?
  Antwoord persoon B: Hij droeg een (zwart) mondmasker masker …
  Reactie persoon A: Ah, dan is het OK, U bent veilig.

 4. Objectief-correcte constateerder van feiten

  Laat me eens raden, zouden die plunderaars misschien die politiek-correct eufemistisch als “jongeren”(ge weet wel !) omschreven crapules kunnen geweest zijn ?

Trending

%d bloggers liken dit: