De extremistische groep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) heeft de pijlen nu gericht op het volksfeest carnaval. Volgens de activisten van de organisatie is er ook hier sprake van racisme vanwege de ‘stereotype Afrikaanse kostuums’ die lollige feestvierders weleens aantrekken. KOZP roept dan ook op tot een intimidatiecampagne om winkeliers zo ver te krijgen niet langer alles zomaar te verkopen. Bij veel van de acties tegen Zwarte Piet kreeg de organisatie kritiek door de publieke intimidatie van diverse winkeliers in de al economisch zware coronatijden.

Acties van KOZP, zoals in het verleden bij de activiteiten tegen Zwarte Piet, gaan veelal gepaard met dreigementen en oproepen te geweld. Zo riep Diotima Matthijsen, een van de activisten van de organisatie op tot een ‘gewapende revolutie’ en om politieke tegenstanders in elkaar te slaan. Het is opvallend hoe vanuit de leugenpers dit soort taal met de mantel der liefde wordt bedekt, maar ook dat het Openbaar Ministerie bij geweldsoproepen van KOZP niet overgaat tot vervolging.

Bij deze nieuwe actie van KOZP tegen het volksfeest van carnaval, roept men de achterban op massaal winkeliers te gaan lastigvallen. Dat soort van acties ziet de organisatie als ‘bewustwording’ en het schrappen van niet-gewenste kostuums als een ‘goede ontwikkeling in de richting van een inclusief carnavalsfeest’.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “KOZP wil carnaval afschaffen, roept op tot intimidatie verkopers”

 1. Stamboek Europese, gepensioneerde Proud “Boy”

  Opkomen voor onze EigenVolkse tradities !

 2. De Europe bevolking wordt in haar voortbestaan bedreigd door massamigratie. Het gaat al lang niet meer over het integreren van individuen. Het gaat over hele volken. En geen enkel volk kan een ander volk integreren.

 3. Het Coudenhove-Kalergie plan, blanke natie staten moeten weg t.b.v. een zg. divers Europa, er moet een lichtbruin Europees ras gecreeerd worden, slim genoeg om te werken, maar niet slim genoeg om verder te denken met 1 religie die het best de meute beheerst, daarom import van zoveel mogelijk islamitische afrikaanse ”werknemers” om de 1% te dienen. Het diverse ( divers = meer islam ) Europa van de toekomst krijgt dan een lichtbruine duurzame religieuze mono cultuur die makkelijk te regeren/onder de duim te houden is. Of dit lukt twijfel ik zeer aan, het roept zoveel tegenkrachten op dat ik eerder denk dat het een grote clash gaat worden, helaas.

  1. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

   Dat “Coudenhove-Kalergi plan” bestaat niet.

   Richard Nikolaus graaf Coudenhove-Kalergi (Tokio 16/11/1894 – Schruns, Oostenrijk, 27/7/1972) heeft – gelukkig voor hem – dat onnozele “Coudenhove-Kalergiplan” nooit gekend. Het werd meer dan 30 jaar na zijn dood verzonnen.

   Die groteske samenzweringstheorie werd daarna, en wordt blijkbaar nog altijd, in meerdere talen, en in allerlei versies met telkens nieuwe verzonnen details, verder verspreid. Het “plan” is een alom gekoesterd onderwerp voor vooral extreem rechtse, in leugens gespecialiseerde websites en bloggers, die naast een opvallend gebrek aan kennis en kritische ingesteldheid, minstens enkele van deze kenmerken gemeenschappelijk hebben: anti Europese Unie, anti Verenigde Naties, anti vreemdelingen (zelfs anti niet-blanken zonder meer), anti islam, antisemiet, …, kortweg: anti alles wat niet past binnen hun eigen wereldbeschouwing, of wat niet strookt met hun propagandadoeleinden.

   Ik heb indertijd op Facebook meerdere keren 10 bakken Westvleteren beloofd aan wie mij dat “Kalergiplan” kan tonen, of kan bewijzen dat het bestaat. Ik heb die bakken nooit moeten kopen, en ik zal dat nooit moeten doen – althans niet om die reden.

   PS: Wat is een “lichtbruine duurzame religieuze mono cultuur”? Zo’n cultuur is mij nog niet bekend.

   1. Jef Van Spiksplinternieuwenhuyze

    “Wat baten kaars en bril als PoC-Jozef niet zien en wil”

 4. Ik heb een vraag, wij moeten openstaan voor verschillende culturen en leven met alles wat er met deze culturen binnenkomt. Men spreekt over het algemeen samen leven zonder taboe , maar men gaat wel al onze oude en ingeburgerde feesten en gewoontes veranderen. Zwarte Piet word witte piet/kerstmarkt word winter markt/ nu moet carnaval ook weg en dan vraag ik mij af wat er gaat gebeuren met Pasen en alle andere Heilige feestdagen. Of zijn deze feestdagen wel goed omdat je er kan van profiteren, een extra dagje betaald verlof ook iets waar onze cultuur al jaren recht op heeft. Wij MOETEN andere religies en feesten aanvaarden, stop dan met onze cultuur aan te vallen. En ik hoop dat je een flink pak rammel krijgt als je bij de winkeliers gaat provoceren. Word eens volwassen en hou je bezig met echt werk waar iedereen bij gebaat is en niet alleen jullie domme plezier om authentieke dingen te verwoesten.

  1. johanke1947gmailcom

   deze dwaze , domme , achterlijke , alles verpestende organisatie. De heel grootte massa inwoners zijn echte Belgen , en houden al ontelbare jaren van onze traditionele feesten ??? EN ALS HET VAN MIJ ZOU AFHANGEN ? DAN ZOU DAT ZO BLIJVEN ? DAAROM MENSEN BENT U HET EENS MET MIJ? REAGEER DAN??? LAAT U ZEKER NIET ALLES AFPAKKEN DOOR DIE LEPE LIJKBIDDERS

 5. Organisatie Kozp is rijp voor de psychiatrie. Binnenkort moet zwarte schoensmeer en bruine schoensmeer neutraal worden. Niet akkoord, verlaat het land en ga op een eiland wonen.
  En…. zwarte piet zal blijven bestaan evenals carnaval 🤣🤣

 6. Henk der Niederlánder

  Zo lang dit soort clubs aan de subsidie tiet blijven hangen hoeven ze alleen maar op geregelde tijden bij elkaar te komen om nieuwe onzin te bedenken en kunnen ze op een heel eenvoudige manier onder werken uit komen.
  Veel meer is hier niet over te zeggen.

Trending

%d bloggers liken dit: