Wereldvreemde rechters fabriceren nu ook klimaat- en milieuvluchtelingen ?

Een illegale Bengaal, zelfverklaard astmalijder, mag van de administratieve rechtbank van Bordeaux niet uitgewezen worden naar zijn land van herkomst, dit vanwege de luchtvervuiling aldaar. Wat is het volgende? Gaat het ergens te heet of te koud zijn, te veel regen ? Te veel stuifmeel, te veel wilde dieren of het gevaar op muggenbeten, kan natuurlijk ook een reden zijn.

De speciaal rapporteur Mensenrechten en Milieu van de Verenigde Naties (VN), de Canadees David R Boyd, is niet ‘verbaasd’ over de Franse beslissing, vertelt hij , aan The Guardian de links-liberale krant uit het Verenigd Koninkrijk. “Wereldwijd overlijden er jaarlijks 7 miljoen mensen te vroeg door luchtvervuiling. “Het is dus begrijpelijk dat mensen de noodzaak voelen om te migreren naar een land met schonere lucht.”  We hadden niets anders verwacht van dat progressieve clubje, onderdeel van de VN.

De uitspraak van de rechtbank, die al dateert van 18 december, maar nu pas onthuld werd door de pers, heeft een golf van afkeuring teweeggebracht onder de Franse rechtse en patriottische partijen. Onmiddellijk na het bericht in de media werd de beslissing zwaar bekritiseerd op de sociale netwerken, onder meer door Bruno Retailleau, fractievoorzitter van de groep Les Républicains (LR) van de Senaat. “Frankrijk zal binnenkort een land van klimatologisch asiel zijn voor de hele planeet.  Maar zijn de Fransen het daarmee eens? Is de regering van plan een tekst voor te stellen om deze jurisprudentie te corrigeren? Of zal het de regering de uitspraak van de wereldvreemde rechters gewoonweg accepteren”, tweette de senator op 10 januari.

Nicolas Bay, lid van het Europees Parlement voor het Rassemblement National, sprak van migratiewaanzin: “Het is de hoogste tijd om een einde te maken aan deze waanzinnige beslissingen die niets te maken hebben met de wet, maar alles te maken hebben met de ideologie van bepaalde rechters die afwijken van hun missie.”

Het lijkt erop of le Syndicat de le Magistature, opgericht na – en in de geest van – mei 1968, dat een derde van de magistraten vertegenwoordigt, de hand in dit vonnis heeft. Zo’n vonnissen en arresten zijn natuurlijk gesneden brood voor de watermeloenen van Groen en Ecolo, die momenteel deel uitmaken van de federale losersregering.  Het zou hen ook bij ons op slechte gedachten kunnen brengen. Laat ons op onze hoede zijn.

2 comments

  1. Te veel bengalen omdat ze gemiddeld meer dan 2 kinderen hebben en mekaar niet meer mogen uitmoorden ?

    Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

  2. Wanneer gaat de eerste illegaal, transmigrant of economische vluchteling er over klagen dat hij hier te veel luwe heeft ?

    NVDR: wat is dat???

Comments are closed.