Pieter Omtzigt van de centrum-rechtse CDA, die een hoofdrol speelde als volksvertegenwoordiger in het blootleggen van de problematiek bij de toeslagen, waar het Kabinet over is gevallen, hield dinsdag een bijzonder gloedvol betoog. Hij viel daarin de rol van de regering-Rutte in het toeslagenschandaal nogmaals aan, wees op de talloze gezinnen die hiermee in de problemen zijn gekomen, las de ministers en staatssecretarissen de les over het democratische tekort in het land, maar sprak ook harde woorden richting de Nederlandse leugenpers.

De rol van de media in deze zaak, maar ook op andere onderwerpen, valt deze prominente CDA-er op. Eerder liet Omtzigt bij het praatprogramma WNL weten dat de NOS, het grootste nieuwsprogramma in Nederland, bij eerdere tips helemaal niets wilde publiceren over deze kwestie. In de toespraak van maandag was de volksvertegenwoordiger nog duidelijker en sprak in heldere bewoordingen van ‘’de innige relatie tussen Nederlandse pers en kabinet.’

Het behoeft geen betoog dat op het meest bekeken nieuwsprogramma, het achtuurjournaal van de NOS, de krachtige uitspraak van Omtzigt niet werd uitgezonden, zoals ook een kritische Twitteraar opviel;

De volledige inbreng van CDA-er Pieter Omtzigt, wel 40 minuten lang, in het debat over de kinderopvangtoeslag, staat hieronder. Met naast de opmerkingen over de leugenpers, ook scherpe duidingen over waar de systemen van ons land vastlopen, het gebrek aan macht en tegenmacht. En over de desastreuze gevolgen van slechte informatie.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Scherp betoog CDA-er Pieter Omtzigt over val kabinet, valt leugenpers hard aan”

  1. Wat ik niet versta, dat zelfs bij zo een scherpe tussenkomst, niemand de link legt/durft leggen met wat thans gebeurt inzake manipulatie in het corona gebeuren. Zowat in de hele wereld is de aanpak niet gericht op het welzijn van de burger maar op de totale onderwerping van de burger.

Trending

%d