De grote uitdager bij de aankomende Tweede Kamerverkiezing van 17 maart 2021, Geert Wilders, zette deze week in een bericht op Twitter handig de huidige minister-president Mark Rutte te kijk. Rutte vond het nodig om zich te bemoeien met de interne aangelegenheden van de Verenigde Staten van Amerika (VSA) en riep Donald Trump op om per omgaande Joe Biden te erkennen als president van het land. Ook sprak Rutte bij het zien van de demonstraties over verschrikkelijke beelden, Wilders wees hem op de situatie in Nederland, het directe gevolg van het beleid van Rutte.

Want zou de VSA dan corrupt zijn door het beleid Donald Trump, Nederland is dit in nog veel zwaardere mate vanwege het jarenlange bestuur onder Mark Rutte. Geert Wilders noemt als treffend voorbeeld dat het Openbaar Ministerie geen strafrechtelijk onderzoek doet naar collega-ambtenaren van de Belastingdienst, maar wel hem als Nederlands oppositieleider in de Tweede Kamer al tien jaar lang voor de rechter laat staan.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d