Amerikaanse patriotten nemen symbolisch Capitool in

In de Amerikaanse hoofdstad Washington hebben tienduizenden Amerikaanse patriotten indrukwekkend betoogd tegen de vervalsing van de Presidentsverkiezingen van 2020 ten nadele van Donald Trump en ten voordele van Joe Biden. Die vervalsing werd volgens de manifestanten uitgevoerd via mechanismes die wij ook in West-Europa goed kennen: een laster- en haatcampagne door alle linkse media, censuuroperaties door sociale media als Twitter en Facebook (o.a. om het fraudeschandaal rond de familie Biden tegen te houden), het toelaten van illegale immigratie én het stemmen door illegalen, en de massale inmenging in het verkiezingsproces door linkse NGO’s, vooral in het massale poststemmen.

Nadat geluisterd was naar toespraken van President Donald Trump, werd overgegaan tot actie. De trappen naar het Amerikaanse parlement, het Capitool, werden bestormd, enkele deuren werden opengebroken, en de zittingszalen werden symbolisch ingenomen. In tegenstelling tot de acties van het extreemlinkse BLM werden daarbij in het gebouw zelf opvallend genoeg géén vernielingen aangericht. De schilderijen, beelden, zuilen werden door de betogers duidelijk gerespecteerd.

De manifestanten drongen zelfs symbolisch het kantoor binnen van de meest gehate linkse vrouw, Nancy Pelosi. Zij moest hals over kop vluchten, uit foto’s blijkt dat het emailprogramma nog geopend op haar PC-scherm staat. De manifestanten vernielden ook in haar kantoor niets, er werd een beleefde nota op haar bureau achtergelaten: wij geven niet op.

Het is voorspelbaar dat ons hele liberale regime, de leugenpers voorop, nu nog dagenlang gaat toeteren over de boze Trump en zijn stoute achterban. Alleen maar omdat Amerikanen symbolisch even hun parlement innemen om duidelijk te maken dat ze het stelen van hun land via massa-immigratie, illegaliteit en het uitstrooien van stembrieven niet aanvaarden. Vergelijk dat gewoon even met de massale steun en sympathie van datzelfde liberale regime voor de brandstichters, vernielers, plunderaars en moordenaars van BLM, en hun hypocrisie is duidelijk.

Intussen blijkt dat één van de vaderlandslievende demonstranten, een vrouwelijke veteraan, in het gebouw door de ordediensten zou doodgeschoten zijn. Als er aan de actie van gisteren één ding schandalig is, dan is het wel deze moord op een Amerikaans burger in zijn eigen parlement. De omstandigheden van deze moord zullen de volgende dagen nog moeten uitgeklaard worden.

11 comments

 1. Diep triest wat er in Amerika gebeurt. Trump de grote Boeman stelletje vechtende monsters alles draait om macht macht en nog eens macht. Media gaat maar door en door en door sensatie nieuws Triest!

 2. George Floyd beroofde zwangere vrouwen en hield ze onder schot. De vermoorde patriottische vrouw Ashli Babbit ​​diende haar land en werd hiervoor zonder enige aanleiding en zonder enige bedreiging vermoord. Helaas wist ze niet dat haar land was overgenomen door verraders die haar uiteindelijk zouden executeren. En dan hebben die vuile leugenachtige journalisten in de leugenpers nog het lef om te beweren dat het geweld van rechts komt. Het terrorisme en de moorden komen al maandenlang van Antifa en BLM.

 3. Manifestanten bestormen en bezetten Capitool in Washington. Vier mensen lieten het leven […]
  Niet voor herhaling vatbaar hoop ik. De beveiliging van het parlement faalde. De beveiligingsperimeter rondom het Capitool onvoldoende. Waarom was de Nationale Garde trouwens niet ter plekke in stand by? Quid de controversiële rol van uittredend president Trump? Machtsoverdracht verloopt in complete chaos. Anderzijds dient de datum van de eedaflegging van de president-elect sneller aan te sluiten bij de datum van de verkiezingen. Systeem met kiesmannen niet langer compatibel met moderne democratie. One men, one vote en laat de kiezer beslissen. Stembrieven per post afschaffen. Kiezers in het buitenland stemmen maar op het consulaat. Afschaffing van procuraties. Elementen om het vertrouwen in het systeem te herstellen.

 4. Niets stuk gemaakt? Even goed kijken en misschien niet alleen pro-Trump nieuws volgen?

 5. Wat in Maalbeek en op Zaventem gebeurde DAT ware acties van “terroristen”. Wat in de USA gebeurde was volkswoede over fundamentele onrechtvaardigheid. U verwart (muzelmanse) appels met (Amerikaanse) peren.

 6. Begrijpelijk ! Het is niet omdat de beweerde fraude alsnog onbewezen is, dat ze niet gebeurd zou zijn, Trump zal echt wel indicaties ter zake hebben ! Maar vermits de USA net zoals onze scherts staatskundige tricolore farce Belzeike in feite beide een als vermeende “democratie”(sic) vermomde LOBBYcratie zijn, zal dit niet zo maar vanuit de Amerikaanse Deep State naar boven kunnen komen dobberen. Dit wegens de ingesteldheid der zich democratisch wanende “Democrats”(sic) in de USA. Net zo “democratisch” als de Belzjikistan Regering, samengeveegd uit verschrompelde “looser” partijtjes van zich democratisch wanenden van het Cordon DISCRIMINATOIR , die de stem van 810.117 EigenVolkse kiezers versmoorden.

 7. Patriotten? Eerder terroristen!

  NVDR: Echt? Hebben we iets gemist? Hebben ze zichzelf opgeblazen, iets vernield, iets in brand gestoken, iets geplunderd, iemand gegijzeld, ontvoerd of vermoord? Denkt u soms zelf na, of volgt u altijd wat de leugenpers u voorliegt?

  1. Echt!

   Wie zelf nadenkt en niet volgt wat leugenwebsites mensen voorliegen kent het verschil tussen patriottisme en terrorisme, of zoekt het verschil op in de meerdere definities van beide termen. Zo iemand kent het verschil tussen blijken van patriottisme, en daden die eerder doen denken terrorisme. In de beelden van de actie van Trump zijn aanhangers heb ik niets gezien dat me doet denken aan vaderlandsliefde of “patriottisme”.

   Overigens, ook een paar personen die geregeld hun “comment” kwijt raken onder een artikel van ReactNieuws schijnen weinig vaderlandslievends te zien in de niet-geweldloze actie. Zij beweren dan maar dat de “Antifa” ermee gemoeid was. Die leugen halen ze echt niet bij wat sommigen systematisch – en daarom alleen al, belachelijk – “de leugenpers” noemen!

Comments are closed.