Het dode lichaam van de 28-jarige vrouw, de Syrische Ahlam Younan, is in een Luiks appartement aangetroffen. Van de jonge vrouw waren de handen vastgebonden en er was een kogel in het hoofd geschoten. Ahlam Younan wilde in Europese stijl leven, wat haar familie niet beviel.

Bezorgd dat ze niets van haar had gehoord, ging Ahlam Younan’s zus op zondagmiddag naar het huis van haar zus. Het was daar, volgens de krantengroep Sudpresse, dat de jonge vrouw de vreselijke ontdekking deed. Ahlam lag op haar bed in haar appartement in de rue de la Cathédrale in Luik. De ongelukkige vrouw was in het hoofd geschoten en haar handen waren achter haar rug vastgebonden. Het moordwapen, een pistool, lag naast het lichaam.

Gezien de gewelddadige doodsoorzaak werd het parket van Luik op de hoogte gebracht en organiseerde ter plaatse het onderzoek. Het werd al snel duidelijk dat Ahlam Younan een Europese manier van leven had die haar familiekring niet beviel. Een van haar vijf broers had haar er al voor bekritiseerd.

Er is nog niemand ondervraagd, maar het gerecht onderzoekt naar verluidt wel een denkpiste op basis van de eerste waarnemingen. Het moet gezegd worden dat leden van Ahlam’s familie verspreid zijn over heel Europa en dat anderen in Syrië zijn gebleven. Het onderzoek zou dus wel eens lang kunnen aanslepen.

De eerste berichten wijzen erop dat de Europese levenswijze van het meisje, meteen ook haar doodvonnis inluidde.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Jonge vrouw in Luik vermoord: Haar Europese manier van leven was niet naar de zin van haar familie”

 1. Stop islamisering! Oeps, sorry, eventjes helemaal vergeten dat je dat niet meer mag zeggen van Al-Bart Al-Somers.

 2. Een Arabisch meisje koos voor de integratie, voor onze normen en waarden en tekende blijkbaar haar doodvonnis met haar keuze voor een mythische vrijheid. Apostasie is een misdaad binnen de moslimwereld. Immigratie/asiel van oosterse culturen en religies botsen met onze Westerse beschaving.
  Ondertussen is duidelijk dat België nieuwkomers die zich integreren nalaat te beschermen tegen wraakacties van fundamentalisten.
  Afghanistan, Brunei, Iran, Jemen, Mauritanië, Maleisië, de Maldiven, Nigeria, Qatar, Saoedi-Arabië, Soedan, Somalië en de Verenigde Arabische Emiraten zijn landen, waar apostasie met de dood bestraft kan worden (Wikipedia).

  1. Qanon Kanon, gepensioneerd maar nog gepassioneerd !

   DAT is waarheen ‘Islamisering” leidt, dus “Stop Islamisering !” islamofiel Bartje Somers

 3. Marcel Melkebeke

  In de linkse leugengazetten zal je hierover weinig of niets lezen.
  Dit is niet alleen beschamend.Dit is verraad tegenover de bevolking.
  Hopelijk komt er een tijd dat zij zich hiervoor zullen dienen te verantwoorden.

 4. Heeft iemand een moslim de moord op dat allochtoon meisje horen veroordelen? Een woord van afschuw gehoord bij de kalief en imans van OVLD, of de Vlaamse regering ?

 5. briers ghislain

  En dat soort mensen moeten we hier toelaten ? Als onze manier van leven hen niet bevalt , wat komen ze hier dan uitvreten ?

  1. Profiteren!
   En ons uiteindelijk onderwerpen.

Trending

%d bloggers liken dit: