Voor wie het nog niet zou gemerkt hebben: het neobelgicistische offensief van het politieke regime en haar handlanger, de gesubsideerde leugenpers, draait op volle toeren. Affichecampagnes, TV-programma’s, grote showprogramma’s met Kerst: net zoals in de voormalige Sovjet-Unie iedereen ervan overtuigd moest worden dat er ‘alleen Sovjetburgers bestaan’, zo moet iedere Vlaming nu voorgelogen worden dat hij vooral ‘Belg’ is.

De vervalsingstechnieken die worden toegepast zijn exact gekopieerd uit de Sovjetunie. In de leugenkrant Het Nieuwsblad verscheen een grote foto voor een neobelgicistisch programma dat zal uitgezonden worden op leugenzender VTM, met een Engelse benaming: ‘Make Belgium Great Again’. De vervalste foto die VTM en HNB verspreidden ziet er zo uit:

Let echter goed op het huis links op de achtergrond. Dat is eigenlijk het secretariaat van het Vlaams Belang. En dat ziet er in het echt wel degelijk zo uit, met opschrift ‘Vlaams Belang’ en Vlaamse leeuwenvlag:

De leugenpers van VTM en HNB op heterdaad betrapt dus: een Vlaamsnationaal accent in het straatbeeld is niet gewenst, zeker niet voor een neobelgicistisch propagandavehikel als ‘Make Belgium Great Again’, en dus gingen de censoren aan het werk. Er werd een vervalste foto geproduceerd: de Vlaamsnationale realiteit werd weggegomd, en vervangen door de door het regime gewenste ‘waarheid’. Geen Vlaams Belang, geen Vlaamse leeuw meer: de natte droom van regime en leugenpers. Dit is de productie van ‘fake news’ op zijn best: openlijk, flagrant, onbeschaamd. Door een leugenpers die elk jaar van het Belgische regime tientallen miljoenen euro’s subsidies uit belastinggeld krijgt via een postbedelingscontarct en vele andere kanalen. Putin en Orban kunnen er nog iets van leren.

Slimme Vlamingen gingen aan het werk en deden aan ‘omgekeerde Photoshop’: de leugens van VTM en HNB werden hersteld. De échte foto zou er zo moeten uitgezien hebben:

De vervalsers van VTM hebben een bekende truuk toegepast uit het communistische Sovjet-handboek voor het produceren van valse foto’s en ‘fake news’. Als iemand bij Stalin in ongenade viel, dan werd een foto vervalst, tot hij verdwenen was. Dat zag er dan zo uit:

Wat doet een leugenzender als VTM als hij zo flagrant betrapt wordt op de productie van fake news? Gewoon staalhard verder liegen. Dit was de reactie van VTM:

Tot zover de leugen, nu de échte officiële fotografie van enkele andere VTM-programma’s, boordevol merken en logo’s:

VTM verwijdert dus hoegenaamd niet ‘standaard’ logo’s en merken. Het logo van Vlaams Belang en de Vlaamse leeuwenvlag moesten vervalst worden, OMDAT ze Vlaamsnationaal zijn.

Conclusie, andermaal: de leugenpers liegt, altijd, en over alles. Niet lezen, niet kopen, niet kijken, niet delen, en als u toch naar iets van VTM kijkt, opnemen en alle reclame doorspoelen. De macht van de gewone Vlaming is groter dan u denkt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Leugenpers VTM vervaardigt vervalste foto, censureert VB-secretariaat en Vlaamse Leeuw”

  1. Een belangrijk aspect van controle in een dystopische samenleving is het manipuleren van informatie. Waarom laten wij toe dat de media door vervalsing onze meningen wil beïnvloeden? Propagandakanalen als VTM en VRT worden misbruikt voor liberale en socialistische doeleinden met UW belastinggeld weliswaar.

  2. Vtm verpest je dag.

Trending

%d bloggers liken dit: