Voetbalfans Millwall: awoe tegen BLM-knieval

De spelers van de Engelse voetbalclub Millwall speelden afgelopen weekeinde voor het eerst sinds lang weer terug voor hun fans. Daar mochten er maar een paar duizend van in het stadion. De spelers hadden wellicht gedacht dat ze enthousiast onthaald zouden worden, maar dat liep even anders. Net als de clowns van de ‘Rode Duivels’ vonden de spelers van Millwall het nodig een knieval te maken, als steunbetuiging aan de zwarte racistische beweging Burn, Loot, Murder (BLM). De Engelse fans reageerden gepast; met een luid boegeroep.

Het boegeroep werd live uitgezonden, en de journalisten van de leugenpers waren in shock: het afkeuren van BLM is ‘racisme’, aldus de leugenpers. Wij zeggen: blanke Europese mensen hebben luid en duidelijk hun mening geuit over de BLM-onzin. BRAVO MILLWALL!

One comment

  1. Zo moet dat , kijk zelf ook niet meer naar de rode duivels sinds hun knieval .
    Zo gek als links bezig is heeft rechts nog nooit gedaan (nog nooit !! ).
    Stilaan tijd dat wij excuses krijgen i.p.v. er te geven .

Comments are closed.