Het was de voorbije week groot nieuws voor de leugenpers: in Brussel viel de politie wegens overtreding van de coronamaatregelen binnen op een homofeest, waar enkele tientallen mannen poedelnaakt rondliepen. Daarbij zou een Hongaars Europees parlementslid aangetroffen zijn.

Een beroepsbekwame pers zou dan zeggen: en dan? Er waren alleen volwassenen aanwezig, die alles deden met onderlinge toestemming. Los van de corona-overtreding betekent dat dus eigenlijk: einde verhaal. De wet voorziet dat de identiteit van verdachten niet publiek mag bekend gemaakt worden. Zeker gegevens inzake seksuele voorkeur zijn streng beschermd door de Europese privacyregels. De pers hanteert strenge regels inzake zelfcensuur om de identiteit van alle Marokkaanse, Turkse en zwarte criminelen als ‘jongeren’ weg te moffelen. Maar deze keer mocht de naam van de man lang en breed in de krant, want: hij blijkt lid van een rechtse partij in Hongarije. En dus is hij een ‘hypocriet’. En is blijkbaar voor hem, zonder discussie, alle wetgeving inzake beroepsgeheim en privacy opgeheven.

Nu is er bij onze leugenpers niets populairder dan homo’s: ze worden in grote getale positief opgevoerd in alle mogelijke praat- en showprogramma’s, en zelfs de minste vorm van kritiek op pakweg exhibitionistisch gedrag tijdens homo-optochten wordt als ‘homofoob’ verketterd. Hun gedrag is boven alle twijfel verheven, hun levens zijn voorbeeldig, hun privacy heilig. Ook grappen over homo’s zijn taboe, want ‘stigmatiserend’. Behalve als ze rechts zijn. Op de radio was een geluidsmontage te horen, waarbij het woord ‘regenpijpen’ werd bewerkt zodat herhaaldelijk het woord ‘pijpen’ te horen was. Lachen, gieren, brullen! Omdat de betrokkene rechts was, dus. We hebben zo’n ‘grapjes’ op de radio nog nooit over linkse homo’s gehoord…

Nu wil het geval dat dit niet het eerste piemelschandaal is van 2020. Enkele maanden geleden bleek dat BV’s van VTM en VRT, zoals Stan Van Samang, Sean Dhondt, Peter Van De Veire en anderen filmpjes hadden gemaakt waarbij zij nog iets uitgebreider in beeld kwamen dan we voorheen van hen gewend waren. In eerste instantie werd gelogen dat een boze ex die filmpjes zou verspreid hebben; nadien werd duidelijk dat de heren wel degelijk zelf, volkomen vrijwillig, die filmpjes gemaakt hadden en doorgestuurd hadden.

Dat riep toch wel een paar vragen op: sommige van deze heren verdienen bij de VRT tot 250.000 euro belastinggeld per jaar, en in hun contract staat doorgaans dat ze zich moeten onthouden van activiteiten die de merknaam schaden. Sommigen van die heren zitten als jurylid in een VTM-talentenwedstrijd voor kinderen, die geacht worden naar hen op te kijken. Vielen daar toch niet een paar kritische vragen over te bedenken?

Maar onze collectieve leugenpers barstte los in verontwaardiging: de Verenigde Rukkers waren eigenlijk de échte slachtoffers. Zij hadden helemaal niets verkeerds gedaan. Peter Van De Veire kwam zelfs het publiek de les lezen: de echte criminelen, dat waren alleen diegenen die de filmpjes hadden bekeken. Voila! En sindsdien mag over piemelschandaal 1 niks meer gezegd of geschreven worden.

Conclusie: linkse piemels zijn heilig en boven alle kritiek verheven, rechtse piemels zijn groot nieuws en voorwerp van spot.

Hyprociet, u zegt het.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Piemels in Brussel: Hypocriet, u zegt het”

  1. Dinsdag raakte bekend dat in Brussel een illegaal seksfeestje was stilgelegd en dat daarbij ook hooggeplaatste diplomaten en zelfs een Europees Parlementslid aanwezig waren. Ondertussen kent de hele wereld de naam van dat Europees parlementslid. Et alors? Er wordt zedig gezwegen over de namen van de andere hooggeplaatste diplomaten. Daarom durf ik te veronderstellen dat die anderen allemaal een linkse signatuur hebben, en wil ik de namen van die diplomaten ook in de msm kunnen lezen.

  2. Ik vind het een goede zaak dat deze perverse politicus zijn ontslag heeft genomen. Zijn perverse gedrag staat lijnrecht tegenover de waarden die zijn gebaseerd op de traditionele identiteit van Hongarije en de Christelijke cultuur. De positie van Hongarije is dat de geaardheid wordt geaccepteerd, maar dat promotie van homopropaganda niet gewenst is. Er is daar geen homolobby die homofiele propaganda promoot aan kinderen of die geslachtsveranderingen bij jongeren wil normaliseren. Veel homoseksuele mannen hebben enorm veel bedpartners, waardoor hepatitis B en HIV vele malen hoger ligt dan bij heteroseksuele mensen. Als ik met linkse mensen praat bespotten ze steeds zedelijkheid of seksuele moraliteit. Ze vinden het normaal dat elke perversiteit wordt gepromoot want elke individuele behoefte moet immers worden bevredigd, alsof elke persoon in staat is om verstandige beslissingen te nemen. Het is mede door perversie te normaliseren dat traditionele familiewaarden werden ontwricht. Het is niet toevallig dat de mei-68 revolutie en de bijhorende seksuele revolutie er voor heeft gezorgd dat er een sterke stijging kwam van depressies, van uiteenvallende families en van degeneratie. Nihilisme en hedonisme is een symptoom van de huidige linkse dystopie.

  3. “Los van de corona-overtreding betekent dat dus eigenlijk: einde verhaal”. Da’s toch iets te kort door de bocht. In zijn rugzak werden xtc-pillen gevonden (https://www.bruzz.be/politiek/hongaars-europarlementslid-neemt-ontslag-na-seksfeestje-brussel-2020-12-01), Van een EU-parlementslid, zeker één die lid is van een conservatieve partij, mag je toch verwachten dat hij zich met dit soort toestanden niet bezighoudt. Homo zijn is één ding, aan groepsseksorgieën deelnemen met drugs op zak is nog iets anders.

  4. Jeannine Van Zeebroeck

    Zo zie je maar dat de ene piemel de andere niet is.

  5. Het is wel heel lachwekkend, maar ook onthullend en hypocriet dat Organ zijn rechterhand mannen pijpt en dat dergelijke Organ en Co. mensen met een andere seksuele geaardheid aanvallen en discrimineren. Jullie artikel voegen niets bij aan de discussie over de feitelijke discussie over het ondermijnen van de democratie door rechtse propagandisten zoals Organ. Polen gebruikt hun geloof om hun macht uit te breiden, maar daar zal de bevolking wel een stokje voor steken hoop ik.

    1. Het is natuurlijk ook hypocriet dat de linkse meute niet alleen de homo’s, maar ook de moslims als hun favoriete slachtoffergroepje beschouwen. Je kan namelijk niet homofielen alle rechten geven en tegelijkertijd miljoenen moslims laten immigreren. Wat wordt het linkse man: homorechten of sharia? Ondertussen blijft de homohaat woekeren in de moskeeën, met de goedkeuring van links. Links was ook verdacht stil na het bloedbad in Orlando.

Trending

%d bloggers liken dit: