Dat Brussel een hellhole is zonder recht en orde, dat is al langer bekend. Ook tijdens de coronagolf is Brussel weer dé plek waar alle regels genegeerd werden, en het aantal besmettingen (vooral bij vreemdelingen) enorm hoog is. Intussen worden politiemensen die op het terrein proberen de wet te handhaven met de regelmaat van een klok door allochtonen aangevallen en in elkaar getimmerd.

Maar voor de pseudo-psychologen die zichzelf ‘politiechef’ noemen is er nog steeds niks aan de hand. Voor de draaiende camera’s van staatszender VRT wilde één van de talloze ‘politiechefs’ van het Mexicaanse Brusselse politieleger wel eens laten zien ‘dat er geen no-go-zones zijn’. Waarop hij in Anderlecht prompt met eieren bekogeld werd. Zijn slappe verweer: ‘dat frustreert mij niet.’

Wel, ons wel. Want wij dachten dat de politie er was om de wet te handhaven. Eieren naar een politieman gooien is verboden, op zijn minst als smaad aan de politie. De juiste reactie is dus: PV opmaken, mensen beginnen ondervragen, een onderzoek doen, versterking laten aanrukken om duidelijk te maken wie baas is. Maar dat gebeurt natuurlijk niet, want de allochtonen mogen niet ‘geprovoceerd’ worden, en daardoor weten we nog maar eens wie er daar in Anderlecht de baas is: De allochtone eiergooiers, stenengooiers, kalasjnikov-schutters en bommenleggers.

Aan de slappe vod in uniform die zich ‘politiechef’ noemt: neem ontslag en ga wafels bakken. En laat het handhaven van de orde over aan échte mannen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Politiechef Brussel bekogeld met eieren: ‘Dat frustreert mij niet’”

 1. Soms lees ik het nieuws over hoe de politie burgers slaat, en dat wordt eng! Dit is typerend voor heel Europa, niet alleen voor België! We leven in een politiestaat… De politie moet de burger beschermen! Mensen gaan naar de actie om hun mening te uiten, en hiervoor sloegen de politie hen met wapenstokken. Waar is de beloofde democratie?!

 2. Zo een politieagent noemt ne natnek=
  Ne waardeloze vent, ne vent van niks.

 3. hectorvo250gmailcom

  Wel, Toon, wie als autoch…toon de ‘wandelingen’ in de Voer en de protesten in Schaarbeek tegen Nols heeft meegemaakt, weet wel héél zeker dat wij ons geen énkele vorm van geweld tegen de politie mochten permitteren.

 4. “neem ontslag en ga wafels bakken”. Goed idee, de eieren heeft hij toch al.

  1. Echt goed gelachen met de juiste interpretatie van de uitspraak van deze operette politieman.

 5. De stormtroepen van links, beschermd door de wet, de voorbode van de nieuwe tijd …

 6. Toon Autoch,autochtoon

  Zou een autochtoon zich dat ook mogen permitteren ?

Trending

%d bloggers liken dit: