Dat de linkse leugenpers één van dé oorzaken is van het verval van onze Vlaamse en Europese samenleving, dat is stilaan voor elk weldenkend mens duidelijk. Vooral in kringen van het Vlaams Belang weerklonk al jaren het nieuws dat er gewerkt werd aan ‘eigen televisie’: met een eigen studio, eigen cameraploegen en misschien zelfs een eigen nieuwsbericht. Maar veel bleef lange tijd steken in de planningsfase…

Nu is het dan toch eindelijk gebeurd: op de sociale media-kanalen van de partij is een eerste korte uitzending van 10 minuten verschenen. In een goed ogend decor praat voorzitter Tom Van Grieken met parlementsleden Chris Janssens en Tom Vandendriessche over de problemen met Turkije. Tussendoor zijn er beelden van het bezoek van Dries Van Langenhove aan de Grieks-Turkse grens.

Voor een eerste uitzending is het resultaat technisch zeker geslaagd: goede belichting, mooi decor, prima geluidskwaliteit. De inhoud is politiek interessant, de gasten zijn taalvaardig. Een aantrekkelijk introfilmpje ontbreekt nog. Dat de voorzitter zelf gasten ontvangt, dat heeft zijn voordelen; het geeft hem een zeker natuurlijk overwicht in de studio op zijn gasten.

De beelden van Dries Van Langenhove roepen wel vraagtekens op. Ik kan mij vergissen, maar volgens mij dateren ze al van enige tijd terug. Als je die beelden dan toont op 13 november, en Dries beschrijft de ‘actuele situatie aan de grens’, dan moet je er wel bij vermelden dat ze al van enige tijd terug dateren. Problematisch is toch ook dat er beelden tussengemonteerd worden van een illegaal die zegt ‘ik maak jullie allemaal kapot’: het lijkt er dan op, alsof Dries die beelden zelf gemaakt heeft. Dat is niet zo. De beelden zijn daarom niet minder ‘waar’, maar ze komen allicht van Twitter of Youtube, en dan hoor je dat er ook bij te melden.

Maar hoe dan ook is het een beloftevolle poging om het monopolie van de linkse leugenpers te doorbreken, ook met beeldmateriaal. Wij hopen op meer!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Vlaams Belang zendt eerste ‘TV-programma’ uit”

  1. […] tijdje geleden meldden we dat het Vlaams Belang eindelijk begonnen is weerwerk te bieden aan de leugenpers door zélf TV-uitzendin… vanop het nationale secretariaat in Brussel. Een initiatief dat dringend nodig […]

  2. Master Critikaster

    Beter laat dan nooit, dergelijk initiatief, al proberen PoCo-gazettenpraat schrijvelaars der MSM leugenmedia deze aanzet te fnuiken met hun uit de Linkse duim gezogen stigmatisering ; “fake news” .

  3. Wellicht een idee voor de PVV

  4. Bedankt !

  5. Na jaren indoctrinatie eindelijk een eerlijke pers, doe dit verder aub !!!

Trending

%d bloggers liken dit: