(VIDEO) Zwarte Piet en Sinterklaas kwamen dit jaar in Harlingen aan

De traditionele Sinterklaasintocht van Nederland werd dit jaar uitgezonden door de internetomroep Ongehoord Nederland (ON) en vond plaats in Harlingen te Friesland. Er was een gastrol weggelegd voor de PVV-politicus Geert Wilders. Een mooie uitzending van het Nederlandse volksfeest, voor alle kinderen én sommige volwassen die nog in Sint en Zwarte Piet geloven. De Zwarte Pieten waren prachtig uitgedost, alles was voorzien van mooie muziek en sfeervolle beelden. ON heeft de leemte die is gevallen prima ingevuld en het is afwachten voor het volgende Zwarte Pietenjournaal van de omroep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.