Génération Identitaire protesteert tegen islamistische burgemeester van Goussainville

Volgens eerdere informatie van L’Express, een links-liberaal blad dat tussen 2006 en 2014 deel uitmaakte van de Roularta Media Group, staat de Hamida geboekt als Fiché-S voor radicaal islamisme. Volgens politiebronnen zou Hamida dicht bij de fundamentalistische beweging Tabligh staan, een organisatie waarvan de naam wordt genoemd in het gerechtelijke dossier van het jihadistisch netwerk dat verantwoordelijk is voor het vertrek van verschillende ‘jonge Fransen’ naar Syrië en Irak in de jaren 2014-2015. Tablighi is een soennitische, islamitische zendingsbeweging die moslims aanmoedigt om terug te keren naar het beoefenen van hun ‘religie’ zoals die werd beoefend tijdens het leven van de islamitische ‘profeet Mohammed’.

Fiché-S is een indicator die door veiligheidsdiensten wordt gebruikt om een ​​persoon te markeren die als een ernstige bedreiging voor de nationale veiligheid wordt beschouwd. De S staat voor Sûreté de l’État.

Afgelopen maand lanceerde Génération Identitaire  een campagne om de inwoners van Goussainville, een gemeente van 30.000 inwoners (+/- 30% vreemdelingen) in het departement Val-d’Oise, te waarschuwen voor de islamistische connecties van hun nieuwe burgemeester. Tientallen affiches met, ‘Vandaag Hamida, morgen het kalifaat’, werden in de gemeente aangeplakt.

Woedend dat zijn radicale intenties en connecties werden ontmaskerd, vond Hamida dat hij een klacht moest indienen voor ‘publieke oproep tot haat’ … de wereld op zijn kop.

‘Maar de wereld op zijn kop’, was blijkbaar niet de mening van de procureur, die onmiddellijk een volledig disproportioneel onderzoek liet instellen. Het dossier werd toevertrouwd aan gerechtelijke politiediensten van Gonesse, die onmiddellijk overgingen tot het lokaliseren van telefoongesprekken, het bekijken van videobeelden en het natrekken van de nummerplaten van de voertuigen. Maar daarmee hield het niet op. Op 12 november werden 5 personen administratief aangehouden. Huiszoekingen waren blijkbaar ook gepland, maar konden niet plaatsvinden… door gebrek aan mankracht.

Deze gerechtelijke verbetenheid, onder de druk van een aanhanger van het islamisme, is absoluut schandalig en buiten proportie. Terwijl Frankrijk nog steeds rouwt om de recente onthoofdingen, terwijl het land vandaag de slachtpartij van 13 november 2005 herdenkt, sluit het gerechtelijk apparaat zich aan bij een vijand van Frankrijk om de jongeren van Génération Identitaire te intimideren en het zwijgen op te leggen.

Repressie moet gericht zijn op islamisten, niet op de jongeren Génération Identitaire, die het land willen behoeden voor verdere islamisering.  Het wordt hoogtijd dat de Karel Martel ’s van de 21ste eeuw opstaan.

One comment

  1. In de nabije toekomst zullen de dan aanwezige inwoners van Frankrijk, afkomstig uit de derdewereld, protesteren tegen de aanstelling van een autochtone Fransman als burgemeester omdat zij dit zien als ‘misplaatste nostalgie’, en strijdig met dan vigerende ‘islamitische principes’…

Comments are closed.