De Nederlandse Zwarte Pieten Actiegroep heeft de afgelopen weken de acties opgevoerd om gemeenten alsnog aan te zetten om de Nederlandse traditie van Zwarte Piet bij het Sinterklaasfeest te behouden. Zo werd de ambtswoning van de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema voorzien van protestboorden en werden in het naburige Haarlem overal affiches van de actiegroep opgehangen. Ook dossen de activisten van de groep zich met regelmaat uit als Zwarte Piet en voorzien ze kinderen van de nodige vermaak, dit in combinatie met de boodschap dat deze oer-Nederlandse traditie mogelijk kan verdwijnen.  

In Amsterdam was de actiegroep van plan om op 7 november een demonstratie op de Dam te houden, maar deze werd volgens de organisatie door burgemeester Halsema verboden. Prompt verschenen doorheen de stad Amsterdam diverse affiches met de daarop de kreet ‘handen af van Zwarte Piet’. Ook andere steden als Leiden en Arnhem, waar men overweegt af te stappen van Zwarte Piet, heeft de actiegroep voorzien van meerdere affiches met een positieve pro-Zwarte Piet boodschap.

Wij zijn een groep burgers die de Nederlandse tradities hoog in het vaandel hebben staan. Wij komen allemaal uit verschillende delen van het land, om samen op te komen voor het behoud van de traditionele Zwarte Piet in Nederland.

Ons doel is het behouden van de traditionele waarde van Zwarte Piet waarmee wij al vanaf jonge leeftijd mee zijn opgegroeid.

Zwarte Pieten Actiegroep

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Zwarte Pieten Actiegroep voert acties op voor zichtbare Zwarte Piet”

 1. Authentieke Zwarte Piet, zwart als pek, met dikke rode lippen en grote koperen oorringen getooid, compleet zoals het betaamt

  Ik ben de ECHTE Zwarte Piet. Politiek-correct verdraaide “Roetveeg Pieten” hebben wel “roetvegen” op hun gezicht maar hun kostuum bllijft onbesmet proper ! Uiteraard tart dat ook de kinderlijke logica !

 2. Sinterklaas van op de stoomboot voor anker te Benidorm, Spanje.

  “Roetpieten” zijn boerenbedrog & volksverlakkerij en volkomen ongeloofwaardig voor kinderen. Hoe zou het dan te verklaren zijn dat een “roetpiet” enkele “roetvegen” op zijn gelaat vertoont, maar dat zijn kostuum toch kraaknet proper blijft ? Het paardje huppelt het dek op en neer van verontwaardiging over deze “roetpieten” , terwijl de wimpels al heen en al weer waaien !

 3. Bij ons in de Delhaize liggen gratis exemplaartjes van “het grote speelgoedboek”, de reclamefolder van drol.com, euh, excuseer, bol.com. Ik neem er altijd enkele mee om ze direct in de dichtsbijzijnde vuilbak te pleuren. Dat zal die kl*******en leren om Zwarte Piet te censureren.

 4. Zwarte piet moet zeker behouden blijven!

 5. Hoe is het toch mogelijk dat de Nederlanders moeten demonstreren voor het behoudt van Zwarte Piet

  1. Pikdonkere Zwarte Piet

   Met supporters uit Vlaanderen ; “leve Zwarte Piet”

 6. Sinterklaas, wie kent hem niet? Sinterklaas en NATUURLIJK Zwarte Piet!
  Zwarte Piet kwetst je tere “woke” gevoelens? Bad luck!
  Halal / kosher slachten is nodeloos dierenleed en baby jongetjes besnijden is een aanfluiting van de fysieke integriteit van het kind.
  Het onthoofden van ongelovigen, in Europa (!) door moslims is toch van een iets andere orde dan Zwarte Piet, nietwaar beste deugmensen?
  Dat dergelijke archaïsche praktijken in het beschaafde Westen heden ten dage überhaupt plaatsvinden is in feite te gek om los te lopen!
  Nuja, diversiteit is voor alle duidelijkheid NIET onze kracht!
  Diversiteit is slechts een code woord voor verdeel en heers.

 7. Liliane Cottenie

  Onze gebruiken laten we niet zomaar afpakken Dus alle hens aan dek. ………..!!!!!

Trending

%d