Terwijl de leugenpers massaal schrijft dat Joe Biden de Amerikaanse Presidentsverkiezingen gewonnen heeft, is dat in werkelijkheid hoegenaamd nog niet het geval. Het resultaat van die verkiezingen wordt niet bepaald door de media, maar door de Amerikaanse overheid, of om precies te zijn de Amerikaanse staten; die staten hebben tot 12 december om hun kiesmannen aan te wijzen, die de President aanduiden. De Democraten van Biden beweren dat alles vlekkeloos verlopen is, de Republikeinen van Trump zeggen dat het vermeende eindresultaat vertekend is door fraude, vooral via het poststemmen. Of dat zo is, zal blijken uit de vele gerechtelijke procedures die worden opgestart. Pas als al die procedures zijn afgerond zal écht blijken wie de winnaar was. Dat er in sommige staten hertellingen komen staat nu al zo goed als vast.

Terwijl onze leugenpers blijft toeteren dat Trump alleen maar een ‘slechte verliezer’ is, wordt duidelijk dat de verkiezing met een nipt verschil verlopen is. In alle strijdstaten samen hebben minder dan 300.000 stemmen het verschil gemaakt. Vooral het poststemmen had deze keer een enorme invloed ten gunste van Biden; Zelfs kleine vormen van fraude daarbij kunnen dus een grote invloed hebben.

De advocaten van Trump bereiden hun zaken in stilte en dus verstandig voor, maar uit enkele lekken kunnen we toch al een eerste beeld schetsen van wat zij in handen hebben:

 • Niet-gecontroleerde handtekeningen op de stembrieven per post. Als mensen hun stembrief per post opsturen, moeten ze in diverse staten hun handtekening zetten op de stembrief, of op de enveloppe waarin die zit, of op twee enveloppes waarin die stem moet verpakt worden. Dat moet toelaten om te controleren dat de kiezer die stemt ook effectief degene is die de stem verzonden heeft. Vanwege de enorme toevloed aan stembrieven zijn die handtekeningen volgens Republikeinen bij massa’s stemmen per post niet gecontroleerd.
 • ‘secrecy envelopes’: stembrieven per post moesten niet zomaar opgestuurd worden, maar verpakt in een ‘secrecy envelope’. Vele kiezers waren dat vergeten. Volgens de Republikeinen hebben de Democraten dat wettelijke voorschrift dan maar genegeerd, en alle stemmen die toekwamen aanvaard; vandaar hun mantra ‘all votes count’. De Republikeinen plaatsen daar tegenover: ‘all legal votes count.’ In een democratische rechtsstaat is dat laatste inderdaad correct.
 • ‘postal marks on ballots’: de poststempel op stembrieven. In de meeste staten moet de stem per post absoluut afgestempeld zijn op de dag van de verkiezing. Volgens de Republikeinen is dat in vele staten niet gecontroleerd, of zelfs gewoon genegeerd. Al zeker in de cruciale strijdstaat Pennsylvania wordt dat een strijdpunt: daar hebben Democratische rechters gezegd dat dat wettelijke voorschrift mocht genegeerd worden. Maar het federale Hooggerechtshof zal daar nu over moeten oordelen.
 • ‘the inability of their poll watchers to scrutinize them’: voor zowat alle zaken die hierboven opgesomd staan is het cruciaal dat Republikeinse waarnemers het openen van de stembrieven per post konden volgen. Want zodra de enveloppe geopend is, de enveloppe gescheiden is van de stembrief, en de stembrief geldig verklaard is, is het onmogelijk om bv. nog na te gaan of de handtekening op stembrief en enveloppe dezelfde waren. Als Republikeinse waarnemers inderdaad verhinderd werden om dat te zien, dan is dat een ernstig feit.

De leugenpers toetert luid dat het allemaal ‘Republikeinse verzinsels’ zijn. Als voormalig advocaat vind ik diverse van de Republikeinse bedenkingen pertinent, zeker omdat er mogelijk honderdduizenden stemmen door beïnvloed zijn.

Hou die processen dus in de gaten; er zouden nog wel eens verrassingen kunnen komen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Democratische kiesfraude? Wat Trump tot nogtoe in handen heeft”

 1. Zou wel eens kunnen bewaarheid worden, dat van die verrassingen. Wie leeft, zal zien. Pompei maakt er in elk geval niet veel woorden aan vuil.

  “WATCH: Pompeo: ‘There Will Be A Smooth Transition To A Second Trump Administration’
  Pompeo emphasized that the “process” spelled out in the Constitution will be completed.”

  https://www.dailywire.com/news/watch-pompeo-there-will-be-a-smooth-transition-to-a-second-trump-administration

 2. Handtekeningen kunnen toch gemakkelijk vervalst worden. Waarom kiest men niet voor een systeem waarbij een identiteitskaart of kopie ervan moeten worden voorgelegd? In ieder geval is bedrog om een verkiezing te winnen niet acceptabel. Dat lijkt mij evident, aan welke kant je ook staat. Ik verwacht dat Trump zal herkozen worden als de enige echte winnaar door de beslissing van het Hooggerechtshof. Zij zullen degenen zijn die het laatste woord hebben over wie de verkiezingen wint. Als Trump wint zullen de journalisten van de leugenpers helemaal hysterisch worden. Antifa en BLM zullen wederom zeer gewelddadig worden met de onuitgesproken steun van de leugenpers.

  NVDR: In Europa zijn we van de wieg tot het graf ‘onderdaan’ van de staat, maar in de VS is dat gelukkig nog niet zo. Een algemeen bevolkingsregister of een algemene plicht een identiteitskaart te hebben, laat staan ze altijd bij te hebben, ziet de Amerikaan terecht als een grove aanslag op zijn vrijheid. In de VS komt de vrije burger op de eerste plaats, en moet de staat uitgebreid verantwoorden waarom hij zich met iets wil gaan bemoeien.

 3. Wat zei Bredero weer? Of “Wie laatst lacht, best lacht”
  Als dat klopt…!

  BREAKING! Biden raakt status “president-elect” kwijt !
  (E.J. Bron)

  https://youtu.be/HHKCMvHoXLg

 4. Onze Trumph zal toch hard moeten zoeken om 3.000.000 stemmen, die hij achterstaat me sleepy Joe, goed te maken.

  NVDR: Niet het algehele totaal beslist, wel het verschil in de strijdstaten. Globaal zijn dat er minder dan 300.000. In sommige strijdstaten amper 10.000. Als Trump er alleen al in Nevada alle overledenen tussenuit kan krijgen, wordt dat verschil haalbaar.

 5. En die hebben dan het lef om zichzelf “Democraten” te noemen…

Trending

%d bloggers liken dit: