In de staten Utah en Nebraska is slavernij definitief afgeschaft. Zoals gewoonlijk vinden tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen referenda plaats. In overwegend Democratische staten leidt dit tot absurditeiten zoals het toelaten van het gebruik van harddrugs, maar in Republikeinse staten gaat het over zaken die er écht toe doen.

Terwijl de Vlaamse media er alles aan blijven doen om president Trump – die overigens 5 miljoen (!) stemmen meer behaalde dan vier jaar geleden – in een slecht daglicht te plaatsen, door bijvoorbeeld te beweren dat zijn kiezers overwegend ‘blank’ en ‘rijk’ zijn, zorgde zijn partij wel voor de complete en definitieve afschaffing van de slavernij in de States. Het wordt weliswaar vermeld in de media, maar uiteraard niet dat het uitgesproken Republikeinse staten zijn, waar deze wet werd teruggedraaid.

In Utah (58,5% Republikein) stemde 80 procent en in Nebraska (58,8% Republikein) 70 procent voor de afschaffing. Geen enkele BLM-terrorist kreeg dit voor elkaar, integendeel. Deze racistische beweging is al tijdens de verkiezingsnacht begonnen met nieuwe rellen, net zoals Antifa en andere, door de Democraten gesteunde, groeperingen. Gingen het niet de Trump-aanhangers zijn die rellen zouden starten, mocht hun kandidaat niet winnen?

In Democratische staten werd daarentegen onder andere beslist dat de Rebellen-vlag wordt vervangen door een nietszeggend nieuw ontwerp met een witte magnolia (Mississippi). In Oregon werd dan weer beslist dat voortaan heroïne en cocaïne legaal worden voor eigen gebruik. Enfin, drugs, zelf uitgevonden problemen zoals een vlag die mensen zou triggeren… het kan enkel in de beperkte, enge wereldje van progressieve, linkse sneeuwvlokjes. Dat belooft, wanneer Nevada als laatste beslissende teerling de kant uitrolt van Joe Biden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Slavernij definitief afgeschaft onder Donald Trump, Democraten legaliseren heroïne en cocaïne”

  1. Heroine legaliseren??? Hoe gestoord kan je zijn. Dat is één van de gevaarlijkste en verslavendste drugs op deze planeet. In feite teken je een langzaam doodvonnis als je die naald in je lijf steekt. Wie een beetje de Duitse taal beheerst moet maar eens “Wir Kinder vom Bahnhof Zoo” van Christiane F. lezen, dan besef je pas goed wat voor smeerlapperij dat spul is. Bovendien, waar drugs gelegaliseerd worden volgt de criminaliteit en de prostitutie, die dingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is definitief gedaan met de VS als grootmacht als dit erdoor komt. Bidden dat Trump wint.

    1. Ik heb het boek over Christiane F. van A tot Z gelezen. De originele foto’s van het voorkomen van deze verslaafde jongeren doen je griezelen.

Trending

%d