Gedurende een halve eeuw wist de leidende democratie op aarde, de VS, op de avond zelf na snelle en eerlijke telling wie haar volgende President was, maar nu, in 2020, weten we het 2 dagen na de stembusslag nog steeds niet. De reden: massale kiesfraude door de linkse Democraten, die alles geoorloofd vinden om een tweede termijn van de democratisch verkozen President Trump te verhinderen.

De Vlaamse leugenpers kan daarvan geen ‘bewijs’ vinden, maar we zullen haar even helpen: neem de staat Nevada. De woestijnstaat Nevada, bekend van Las Vegas, werd in 2016 gewonnen door Hillary Clinton, maar haar voorsprong was erg klein. Bij kiesfraude denken mensen aan valse stembrieven, maar er zijn veel méér manieren om een verkiezingsuitslag te vervalsen. Dat weten de linkse Democraten maar al te goed. De Democraten voelden aan dat ze de staat aan het verliezen waren aan de republikeinen. En daarom werd beslist in de aanloop naar 2020 plots het ‘poststemmen’ in te voeren.

Stemmen per post is in sommige staten van de VS al heel lang een traditie, vooral in staten waar mensen grote afstanden moeten afleggen om tot in kiesbureau’s te raken. Maar dat speelt in Nevada geen rol. In Nevada is het enkel ingevoerd om ervoor te zorgen, dat democratische kiezers die niet gemotiveerd zijn om ook maar een stap richting stembureau te zetten, toch de uitslag tegen Trump kunnen beïnvloeden.

En dus werden dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van Nevada maar liefst 1,8 miljoen stembrieven via de post opgestuurd naar geregistreerde kiezers. Waar al die stembrieven intussen zijn, dat kan niemand vertellen. De hoofdambtenaren van de verkiezingen weten het niet: ze weten wel dat er meer dan ze verzonden zijn, maar niet hoeveel er teruggestuurd zijn. Ook de Post weet het niet: de baas van de Post werd intussen gedagvaard om te zeggen waar 300.000 in de VS verdwenen stembrieven zijn, maar hij kan het niet zeggen.

Nu zal een Vlaming zeggen: en dan? Ook wij krijgen onze stembrief per post. Ja, maar er is één verschil: een kiezer van Nevada kan rustig die stembrief die hij per post kreeg invullen en opsturen, en op verkiezingsdag toch rustig ook nog naar het kiesbureau wandelen en daar een tweede keer stemmen. Er is daarop geen enkele controle. Een geautomatiseerd controlebestand bestaat in de VS niet.

De enige manier om dit soort fraude te bewijzen, is die waarbij na de verkiezingen gespecialiseerde instellingen via juridische procedures gegevens opvragen en met elkaar vergelijken. Zo kwamen ze intussen voor de verkiezingen van 2016 tot de conclusie dat er inderdaad tienduizenden valse stemmen waren, in het bijzonder van mensen die tweemaal gestemd hadden.

Het is dus net dat zeer fraudegevoelige systeem dat door de Democraten nu voor de eerste keer is uitgerold in staten waar het zeer nipt zou worden, zoals Nevada.

Een Vlaming in de VS, die Trump-gezind is, getuigde intussen bij VTM hoe eenvoudig het is om in Nevada met poststemmen bedrog te plegen. ‘Ik kreeg op mijn adres drie stembrieven toegestuurd van vorige bewoners’, zo klonk het. ‘Als ik wilde kon ik die eenvoudig invullen en drie keer voor Biden stemmen.’

De Trumpcampagne heeft intussen laten weten dat het de verkiezingsuitslag in Nevada aanvecht. Er zouden minstens 10.000 mensen per post gestemd hebben die zelfs niet eens meer in de staat wonen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Hoe Democraten verkiezingen vervalsen: Nevada”

  1. Voorrang van Rechts !

    De zich democratische wanenden hebben nergens scrupules. Bij ons ook niet, waar ze constant zemelzeiken over vermeende “verdraagzaamheid” (allez zo lang die congrueert met hun eigen bevooroordeelde visie) en aanhoudend fulmineren tegen “discriminatie”, maar wel een “Cordon Discriminatoir” in stand houden, dat wel.

  2. Meer stemmen geteld dan geregistreerde kiezers, weggegooide stembiljetten, stemmen van dode mensen, potloden ipv. balpennen, kapotte stemmachines, magische stembiljetten die 100% voor Biden zijn, dichtgetimmerde ramen… Leugenpers: er is geen bewijs van verkiezingsfraude.

    1. Wat een zever allemaal 🙄🙄. Waren jullie erbij? Laat het gerecht zijn werk doen en je zal zien dat Trumpie hele dagen kan gaan golf spelen 😂😂

  3. […] niet uit te zenden en de beelden niet te tonen. Nochtans schreven we gisteren al dat bv. in Nevada het poststemmen inderdaad tot een fraudegevoelige chaos leidt. Bekijk dus vooral zélf de indrukwekkende […]

  4. Lijkt mij toch enigszins wishful thinking.

Trending

%d