Nadat President Trump gisteren de Amerikaanse Presidentsverkiezingen won, kondigde hij meteen aan dat de Democraten zouden proberen de uitslag te vervalsen, via het fraudegevoelige systeem van ‘stemmen per post’, waarbij stemmen ook na verkiezingsdag nog mogen binnengebracht worden, zoals in de cruciale strijdstaat Pennsylvania. Trump veroverde die staat in 2016 op links, maar links voerde daarna het poststemmen in om – via goed voorbereide manipulatiecampagnes bij o.a. zwarten – de winst van Trump te vervalsen.

De Vlaamse leugenpers schreeuwde meteen dat Trump ‘loog’, met gebruik van hun nieuwste bedrieglijke term ‘factcheck’. Een ‘factcheck’ is eigenlijk gewoon een linkse mening, vals voorgesteld als ‘feit’.

Wat de Vlaamse leugenpers niet meldde, was dat Democraten in de cruciale strijdstaat Pennsylvania meteen daadwerkelijk betrapt werden op fraude met de stembiljetten die per brief binnenkwamen. In de County Montgomery bleek men alle regels aan zijn laars te lappen. De omslagen met stemmen per brief mogen wettelijk gezien pas op verkiezingsdag geopend worden, om vervalsing onmogelijk te maken; in Montgomery bleek men al duizenden omslagen te openen voor de verkiezingsdag. Het gevolg is dat ze kunnen vervalst en vervangen worden, zonder dat er Republikeinen aanwezig zijn.

Nog krasser is dat na het openen van de brieven door medewerkers van het kiesbureau naar kiezers gebeld werd, om hen te melden dat ze een ‘fout’ gemaakt hadden. En of ze deze ‘fout’ niet wilden corrigeren? Als ze dat wilden, wilden de medewerkers van het kiesbureau het stembiljet wel even zelf ‘aanpassen’. U mag dan raden welke ‘fout’ er zoal moest rechtgezet worden…

De lokale Republikeinse kandidaat, Kathy Barnette, trok naar de rechtbank, en kreeg prompt gelijk. Een rechter gaf het bevel dat alle ‘aangepaste’ stembrieven apart moeten gehouden worden. Het zou gaan om bijna 4000 stembiljetten.

Dat lijkt weinig, maar in de VS worden cruciale strijdstaten beslist met soms maar 10.000 stemmen. De fraude in Montgomery bevestigt dus het punt van Trump: hij won op verkiezingsdag, maar het eindresultaat wordt door links vervalst met ‘poststemmen’ die onveilig en fraudegevoelig zijn.

Hier de Amerikaanse bron.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “BETRAPT: Democraten vervalsen stemmen in Pennsylvania”

 1. Het stappenplan van George Soros en de globalisten:
  1) Biden wordt door de leugenpers als winnaar uitgeroepen door een gecoördineerde verkiezingsvervalsing.
  2) Biden houdt zijn overwinningsspeech en geeft aan dat hij de nieuwe president is.
  3) Trump wordt razend op Twitter.
  4) Linkse liberalen vieren de overwinning.
  5) De werkelijke resultaten worden bekendgemaakt en nadat Trump rechtszaken wint en er een hertelling plaatsvindt, wordt Trump tot winnaar uitgeroepen.
  6) De leugenpers verklaart aan zijn grondtroepen Antifa en BLM, dat Trump zichzelf illegaal tot overwinnaar heeft uitgeroepen.
  7) De Verenigde Staten wordt vernietigd door Antifa en BLM, steden worden afgebrand, onschuldige mensen worden aangevallen en vermoord, winkels worden geplunderd en vernield.

  Globalisten werken volgens de verdeel en heers strategie, zij willen geen vrede in de Verenigde Staten, zij willen chaos creëren en haten het gewone volk.

 2. Keep on Trumping !

  Kennelijk zijn de zich democratisch wanende “Democrats”(sic) tot heel geniepige, politiek-correcte Link(s)e toeren in staat !

 3. Het lijkt links Nederland wel
  Ook allemaal huichelaars en wegkijkers. Ook de vvd is een partij van list en bedrog.

 4. Dat de Democraten vals spelen is al lang bekend dat tuig kan niet tegen hun verlies daarom hebben ze dat poststemmen ingevoerd kunnen ze lekker alles manipuleren en zo alsnog de overwinning pakken dat tuig. Dat Trump niet altijd correct is is beken maar hij is niet zo’n stiekemmerd als die Democraten daarom ben ik voor Trump.hij is de enige die zijn beloftes nakomt al zijn het er weinig maar hij is ook de enige die vrede in het Midden Oost kan maken net zoals hij de enige tot nu toe die de Arabieren en mijn vrienden van Israël tot elkaar heeft gebracht en dat vind ik HEEL GEWELDIG. CHAPEAU VOOR TRUMP en dat zeg ik als Nederlander die in Spanje woont. Shalom Trump ga zo door. Van mij krijg je alle steun. Mr. Tony Claasen Duke de Drouton en Norvege from Spain

  1. Peter de gróte

   Dit gaat hier ook gebeuren poststemmen .

Trending

%d