Ongehoord Nederland komt met écht Zwarte Pietenjournaal

Regelrecht in tegen een waaier aan politiek-correcte programma’s op de Nederlandse Publieke Omroep, komt de aspirant-omroep Ongehoord Nederland (ON) met een Zwarte Pietenjournaal. Dit laat journalist Arnolds Karskens, tevens de voorzitter van ON, weten via een kort filmpje, waarin hij middels zes stappen verhaalt waarom men hiervoor heeft gekozen. De omroep werpt zich hiermee bewust op als verdediger van de Nederlandse cultuur. Vanaf half november is dit programma te bekijken via de webstek van Ongehoord Nederland.

De redenering achter het Zwarte Pietenjournaal is om misverstanden uit de wereld te helpen en Karskens voegt hierbij nog een aantal andere argumenten toe. Zo is de bescherming van de eigen cultuur een pijler van de omroep Ongehoord Nederland en daarnaast is volgens de journalist; ‘Zwarte Piet en het Sinterklaasfeest een Hollandse traditie van velen jaren. In een filmpje van een vijftal minuten laat hij weten dat ‘Zwarte Piet is een verzetsheld’ en het verhaal is hieronder te bekijken;

2 comments

  1. PROFICIAT met dit politiek-ONcorrect initiatief. Een “roetvegen Piet” is immers vervalst en nep want enkel zijn gelaat vertoont “roetvegen” terwijl zijn kledij kraaknet blijft ! Probeer dat maar eens aan een kind te verklaren….

  2. Prachtig laat onze cultuur niet afpakken door die imbicielen die alles op alles stellen om onze cultuur om zeep te helpen zwarte piet is helemaal geen discriminatie ik heb nog nooit in mijn 80 jarige leven een zwarte Africaan gezien wel gekleurden dus waar maken die lui zich druk om dit mooie kinderfeest dat al eeuwen bestaat?? Waarom zouden wij gekleurden mensen discrimineren we zijn allemaal mensen of je nu bruin of geel of blank bent in Zuid Afrika worden PER DAG RUIM 40 BLANKE BOEREN OP GRUWELIJKE WIJZE DOOR BRUINE ZUID AFRIKANEN OMGEBRACHT MAAR DAAR HOOR JE NIEMAND OVER HETZELFDE ALS MET BLACK LIVES MATTERS NEE ALLE LIVES MATTERS OOK DE BLANK LIVES MATTERS WE MOETEN RESPECT VOOR ELKAAR HEBBEN DAT IS MIJN MENING SAMEN MAKEN WE DE MAATSCHAPPIJ BLANK EN BRUIN IK HOOP OP EEN GOEDE VERSTANDJOUDING LAAT HET INTELLECT ZEGEVIEREN.
    GEGROET EN EEN FIJN SINTERKLAAS FEEST GEWENST VANUIT SPANJE
    TONY.CLAASEN DUKE DE DROUTON EN NORVÈGE

Comments are closed.