In Hasselt worden sinds gisteren asielzoekers opgevangen. In het Parkhotel komen er 125 mensen logeren, gedurende een jaar. Het zou gaan om een privé-initiatief, maar niets is minder waar. Voordien verdiende het hotel in kwestie al centen aan arbeidsmigratie. De asielzoekers zouden overgebracht worden uit Brussel.

Opvallend is dat het wordt uitgebaat door een privé-firma,” zo schrijft de vrt op haar website. Het klopt inderdaad dat de ‘gasten’ voorzien worden van bed en eten door Umami, een cateringbedrijf uit Genk. Maar het wordt voorgesteld alsof deze dames en heren cateraars dat voor de hemelse dauw doen. Uit goedhartigheid, zeg maar.

Fake News van de vrt, want het is wel degelijk Fedasil dat deze opvang organiseert en voor de volledige kosten instaat. En Fedasil, dat bent u en ik. Ons belastinggeld met andere woorden. Aan een laag ingeschatte en gemiddelde kostprijs per asielzoeker aan 45 euro per dag, wordt dit een grap van 2.053.125 euro.

Alvast het Vlaams Belang verzette zich tegen deze plannen en even zag het ernaar uit dat er een kink in de kabel zat, omdat er vergunningen niet in orde zouden zijn, maar op een week tijd werd dit euvel overwonnen. Met een weekje uitstel zijn dus toch de eerste asielzoekers aangekomen in Hasselt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Asielzoekers logeren in hasselts hotel, geschatte kost aan de belastingbetaler: 2.053.125 euro”

  1. Stop ze in een hotel. Puik idee hoor. Het eerste wat ze doen is naar familie en vrienden schrijven hoe comfortabel ze hier ontvangen zij. Met als gevolg dat morgen de volgende lichting voor de deur staat.

  2. Belgiëbarst-ofiel

    Dit, terwijl de Begroting dreigt de kapseizen, toch blijven belastinggeld versmossen aan de import van asielkolonisten die beweerdelijk “voor onze pensioenen gaan zorgen”(sic) volgens het autochtonofoob discriminatoir, xenofiel PoCo-Systeem.
    Nergens en nooit voorheen in HEEL de wereldgeschiedenis spuwde de elite zo op de billijke belangen behartiging der EigenVolkse Mensen, in casu Stamboek Europeanen, heden ten dage in ONS Fort Europa dat wij als legaat wensen te reserveren voor ONZE telgen ! Import volk dat nooit één enkele cent bijgedragen heeft wordt kolossaal verwend terwijl EigenVolkse gepensioneerde economisch productieven tot het BNP door het autochtonofoob discriminatoir Systeem een halve appel en kwart ei pensioentje wordt toegesmeten. Ten laatste in 2024 stampen we met de Rechtse voet electoraal terug tot het autochtonofoob discriminatoir Systeem kraakt in zijn tricolore voegen “electorale wraak is zoet” !

Trending

%d bloggers liken dit: