Martin Bosma (PVV) maakt gehakt van de Publieke Omroep

In de Groen van Prinstererzaal van de Tweede Kamer vond vandaag een debat plaats over de wijziging van de Mediawet 2008 en de toekomst van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Het Kamerlid van de PVV, Martin Bosma, trok daar stevig van leer tegen het smijten met belastinggeld door de programmamakers aan allerlei modeverschijnsels als BLM, mannen met rokjes en de grote klimaatkwis. Bosma weet o.a. te melden dat televisie kijken steeds impopuliairder wordt en de kijktijd naar televisie zelfs met vijf procent terugloopt. Voor deze en andere inzichten, ruim 11 minuten Martin Bosma, via de onderstaande video;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.