In Brugge werd gisteren een rouwregister voor Samuel Patty neergelegd in het stadhuis, onder impuls van het Vlaams Belang. Burgemeester De Fauw wil hiermee naar eigen zeggen “alle vormen van zinloos geweld afkeuren en een boodschap van verdraagzaamheid, wederzijds respect en dialoog uitdragen.

Herinner u het rouwregister in het Brugse stadhuis na de dood van de zwarte, zwaar gedrogeerde crimineel George Floyd in Amerika. De Brugse burgemeester surfte toen mee op de golf van de BLM-hysterie en vond het nodig om deze extreem-linkse plunderaars en brandstichters een hart onder de riem te steken.

Even later stonden de jongens en meisjes van Voorpost aan het stadhuis, eveneens met een rouwregister. Dit keer voor de vele, systematisch vermoorde blanke Boeren in Zuid-Afrika. De Fauw had er geen oren naar en liet de nationalisten op de stoep staan, onder politietoezicht. Verschillende burgers kwamen hun steun betuigen en tekenden dit register.

Maar nu kon hij niet anders dan toe te geven aan de vraag van Stefaan Sintobin (Vlaams Belang) om voor de onthoofde Franse leerkracht een rouwregister neer te leggen, al geeft hij daarbij zijn eigen draai aan het verhaal. Niet getreurd, iedereen weet onderhand dat het een islamitische dader was. De boodschap van de burgemeester van ‘verdraagzaamheid’ en ‘dialoog’ is niet meer dan wat roepen in de woestijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Vlaams Belang vraagt en verkrijgt rouwregister voor Samuel Patty in het stadhuis van Brugge”

  1. mireille demonie

    Blij met dit initiatief ; maar geen respect voor de burgemeester , voor hem een verplicht nummertje …..

  2. Kaarsjes branden, ballonnen opblazen, liedjes zingen maar geen woord over dat giftige geloof genaamd islam.
    Wegkijken en meehuichelen.

  3. hectorvo250gmailcom

    Voor de zoveelste keer ben ik weer gestruikeld over die term ‘zinloos geweld’. Kan iemand mij eens eenvoorbeeld geven van ‘zinnig geweld’? Mohammed misschien?…

Trending

%d