Verbijsterend, dat is wel het minste dat je kan zeggen: de openbare Facebookgroep ‘dialoog met moslims‘ heeft een internetpoll online gezet, naar aanleiding van de barbaarse onthoofding van een leerkracht geschiedenis in Parijs. De vraag is: ‘ Wat is een gepaste straf voor spotten met Mohammed?’ De antwoordmogelijkheden zijn: ‘niks’, ‘ doodstraf’ en ‘boete’.

Sinds de poll twee dagen geleden online is gezet hebben, op het ogenblik dat we dit schrijven, 178 mensen geantwoord. Daarvan hebben er maar liefst 20, dat is meer dan 10%, in alle openheid gekozen voor: doodstraf.

Hier een lijst van de namen van de personen die in alle openheid voor ‘doodstraf’ kozen:

Het is duidelijk dat het steevast gaat over moslims. Sommigen posten het nog eens uitdrukkelijk, mocht de poll niet duidelijk genoeg zijn:

Daarbij moet opgemerkt worden, dat de groep niet alleen uit moslims bestaat, maar dat -zoals de naam het zelf zegt – er ook een heleboel niet-moslims in actief zijn. Die hebben uiteraard niet voor de doodstraf gestemd. Dat betekent dat het werkelijke percentage van Vlaamse en Nederlandse moslims, dat de onthoofding van de leraar goedkeurt, in werkelijkheid wellicht nog veel hoger ligt.

Samuel Paty, leerkracht geschiedenis, werd barbaars onthoofd door Aboulakh A, een moslim die als vluchteling erkend was.

Ook in Frankrijk regent het steunbetuigingen van moslims voor de terreurdaad. De Franse regering heeft daarom stoer aangekondigd dat ze die zal laten vervolgen; er zouden al tientallen dossiers geopend zijn. Maar of dat indruk zal maken? Ook in Frankrijk is straffeloosheid en lakse rechtspraak aan de orde van de dag, en zijn de échte straffen die zouden pijn doen (intrekken sociale uitkeringen, verplichte uitwijzing) niet voorhanden. Want dat zou volgens links strijdig zijn met de mensenrechten van de onthoofders en hun fans…

Ook na de massamoord op de redactie van Charlie Hebdo juichten moslims massaal. Van enige verplichte uitwijzing nadien is ons niets bekend.

Moslim-terreuraanslag op Charlie Hebdo. Een agent wordt van dichtbij geëxecuteerd.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Facebookpoll: 10% moslims keurt onthoofding Franse leraar goed”

 1. Wegkijken en meehuichelen dat doet het overgrote deel van de Nederlanders.

 2. De linkse partijen hebben er jarenlang alles aan gedaan om deze geweldadige moslims naar Europa te halen. Zij hebben bloed aan hun handen. Wij, rechtse mensen willen deze barbaren op een vreedzame manier repatriëren naar hun thuisland. Wie is er dan ‘extreem’?

 3. Dat zijn gewoon goede moslims. De pedofeet zelf liet ook iedereen (m/v) die spotgedichten over hem schreef executeren of door sluipmoordenaars vermoorden. Onder andere, maar niet beperkt tot, de afvallige Abdoellah ibn Chatal en zijn beide zangeressen, De stokoude dichter Aboe Afak en de dichteres Asmaa bint Marwaan

 4. Polariserende Polle

  “Polarisatie baat, islamisering schaadt !”

 5. Oppakken en tesamen met de hele familie deporteren (KNIP).
  Dit zal natuurlijk niet gebeuren door het wegkijken en het meehuichelen met de islam.

 6. Islamofoob (schrik van den islam) sinds mijn doop

  Hoeveel van die 90 % overigen hebben het niet bekend maar wel zo eveneens opgevat ?

Trending

%d bloggers liken dit: