De voornaamste omroep van de Nederlandse leugenmedia, de Nederlandse Omroep Stichting (NOS),  heeft laten weten niet langer met het logo van de staatszender op de satellietwagens rond te rijden. De reden voor deze stap zou volgens de omroep zijn ‘een aanhoudende reeks van bedreigingen aan het adres van medewerkers’. Veel informatie is hierover niet te vinden, wel is er vanuit de bevolking een consequente kritiek op de vooringenomenheid en ronduit propaganda die de NOS namens de zittende macht maakt.

Hoofdredacteur van het NOS Nieuws, Marcel Gelauff, kan dit allemaal niet goed bevatten en verbaast zich erover dat het in korte tijd snel anders is geworden, zo valt te lezen op de webstek van de eigen organisatie. Volgens Gelauff ligt de journalistiek in zijn geheel onder vuur en denkt hij te weten dat mensen en groeperingen graag hun eigen wereld willen teruggezien en een ander perspectief onmogelijk proberen te maken.

Nergens valt enige zelfkritiek van de NOS terug te vinden, op de terugkerende en zware beschuldigen vanuit de samenleving dat ze op meerdere onderwerpen bewust een vertekend beeld schetsen. Zo is zowel de NAVO en multiculturele propaganda die de NOS verspreidt onderdeel van voortdurende kritiek, maar ook de Nederlandse boeren demonstreerden al enkele malen bij de NOS, die hen negatief afschilderde en geen ruimte voor reactie bood.

De vorige chef-propagandist van de NOS, Hans Laroes, gaf in de HP/De Tijd eens een kijkje in de denkbeelden van de redactie;

‘Wij vinden Bush dommer dan Al Gore, GroenLinks – stemmers aardiger dan LPF – stemmers, een bos mooier dan een snelweg, een bijstandsfraudeur zieliger dan een frauderende accountant, iemand in een BMW verdachter dan iemand in een fiat Panda.

(HP/De Tijd 03-03-2004)

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Staatszender NOS krijgt stevige kritiek, schreeuwt moord en brand”

  1. Het is fijn om te weten dat als de PVV aan de macht komt de linkse huichelachtige kliek die NPO heet wordt opgeheven.
    De media is de vijand van het volk.(KNIP)

Trending

%d bloggers liken dit: