Puurs: vrijdag 20 uur manifestatie tegen allochtoon geweld

De leugenpers heeft vooral geprobeerd het voorval onder de mat te houden, maar de beelden van de vreselijke mishandeling en vernedering van de Vlaamse tiener Beau (15) in Puurs door allochtone criminelen hebben Vlaanderen geschokt. Nadat de sociale media ontploften, haastten gerecht en leugenpers zich om te zeggen hoe hard men wel aan het werk was: ‘daders van vrijheid beroofd’, toeterden ze luid. Een dag later zien we het laksisme van Belgistan al in actie: van de 8 minderjarige daders lopen er 6 alweer vrij rond. 2 ervan werden naar een ‘gesloten instelling’ gestuurd – waar ze allicht binnen enkele weken fluitend zullen buitenwandelen, gestegen in aanzien bij hun spitsbroeders. De ene meerderjarige dader? Die werd voorlopig aangehouden. Tot ook die weer vrij rondloopt…

De Vlaming is het geweld en de straffeloosheid van allochtonen beu en dat blijkt ook uit de bliksemsnelle oproep voor protest. Een grote manifestatie begint zich af te tekenen voor vrijdagavond, 20 uur, aan de bibliotheek waar de Vlaamse jongen werd afgetuigd, adres Hondsmarkt 2. Het initiatief ging aanvankelijk uit van een netwerk van kleinere Nationalistische groepen, maar kreeg intussen de steun van Voorpost, United, Vlaams Front en nog vele anderen.

Voor elke echte Vlaming is het dus duidelijk: vrijdagavond, op naar Puurs voor een vreedzaam, maar weerbaar en krachtig signaal: wie aan een Vlaming raakt, raakt aan ons allemaal!

De initiatiefnemers roepen op om vreedzaam maar krachtig te demonstreren. De coronamaatregelen moeten gevolgd worden, dus mondmasker dragen en afstand houden. Het is de bedoeling de Vlaamse inwoners van Puurs te steunen, niet om een slechte indruk na te laten: beschadiging van hun eigendommen of vandalisme is dus niet gewenst. Een aanvraag wordt niet gedaan: het is een spontane vrije meningsuiting van mensen die misschien een wandelingetje in de binnenstad willen maken. Vlaggen en slogans zijn welkom: hoe meer, hoe liever.

Woensdagmiddag trokken al enkele tientallen activisten rond in het centrum van Puurs, om met leeuwenvlaggen hun steun aan Beau te betuigen. Ze werden geprovoceerd door allochtonen, die hun leeuwenvlag wilden afpakken, maar dat lukte uiteraard niet; de allochtonen moesten integendeel gaan schuilen achter de rug van de politie… Zo werd al een eerste duidelijk signaal gegeven: dit is ons land. Vrijdag volgt een groter signaal.

4 comments

 1. Halt aan autochtonofoob racistisch geweld dat door PoCo-struisvogels telkens weer onder de PoCo-mat geveegd wordt.

 2. Net als de Nederlanders zijn de Vlamingen huichelaars en wegkijkers. Jullie stemmen op de regering, niemand anders.
  Gelijk als in Nederland.
  Eigen schuld.
  P.s ik stem op de PVV !

 3. Spijtig kan ik vrijdag niet aanwezig zijn ! Ik hoop op een luidruchtig en kordate manifestatie zonder vernielingen of incidenten
  Maar kordaat zonder het allochtoon gespuis uit de weg te gaan ! Eerst ons eigen volk beschermen!
  Succes !

 4. Volgens de media is de meerderjarige ondertussen vrijgelaten met enkelband. Dit is inderdaad spuwen in ons gezicht.

Comments are closed.